Amikor a juhok elleni meccs szünetében a stadion hangosbemondója felköszöntette Luist, megkérdeztem Mikitől: ez vajon a mi Luisunk? Mint kiderült igen, de a nagy kapkodásban elfelejtettem a posztban is megemlékezni róla. Egy ember életében csak egyszer tölti be az 50. életévét, ezért természetesen mi sem hagyhatjuk szó nélkül. Úgy döntöttünk: posztot szentelünk a történelmi pillanatnak Luis asztaltárs válogatott hozzászólásaiból.

Válogatásunk természetesen szubjektív, dőlt betűkkel meg is indokoltuk, hogy melyiket miért is választottuk. Szóval kedves Luis, egy kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel még nagyon sok boldog szülinapot kívánok magam és a teljes szerkesztőség nevében. Ajándékként sajnos csak annyira futotta, hogy igyekeztünk pótolni az ékezeteket, gondolván, hogy magad is így értetted. Állítólag helyénvaló megjegyzés ilyenkor, hogy Isten éltessen Luis!

1. Egy rossz és egy jó üzlet: Horj helyett Boli, Bokila helyett Đoković

Artex barátom, lehet, hogy te nem leszel büszke, hogy kupát nyertünk, de én biztosan az vagyok. Olyan körülmények között született meg az a győzelem, hogy le sem lehet írni. Ellenünk volt minden és mindenki, szinte tárcán akarta átadni a rohadt média, szövetség és a liga a kutyáknak a kupát. Az a csapat hatalmasat küzdött, meghaltak a pályán és GYŐZTEK az ellenszéllel szemben.
Ezt nem lehet elbagatellizálni. A legértékesebb trófea a 2016 kupa.

Így beszél az igazi szurkoló.

2. A veszett vaddisznót lelövik, ugye?

Én, csak azt nem értem miért kell sértegetni a vaddisznókat. Ezekhez képest a vaddisznó ,egy nemes állat. Szerettem volna ott lenni. 

Ilyen egy helyén való észrevétel.

3. Birkanyírás helyett dögunalom

Fiug, nem kell magázzatok,nyugodtan tegezhettek továbbá is. Különben köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és azoknak is akik a “fejszbukkon” kívántak boldog szülinapot. Nagyon jól esett.
Ui A valóságban sokkal szebb vagyok. A képen egy kicsit elérzékenyültem. Különben, ha jól meggondolom, János csak had magázzon. Még mindig jön egy két sörrel nekem, áldomás gyanánt. Tudja ő miért.   

Szerénység, nagyvonalúság és vagányság egyszerre.

4. Új fiú: Ibrahima Baldé

Hat öcsém, te inkább az esküvőt választod ( valami balfék megint elcseszte az életét) mint a királyverést?

Életbölcsesség a zárójelben.

5. Győzelem új kapussal

Jó, hogy a vezetőség gondolt reánk is, és 50%-kal megemelte a bérletek árát. Valószínűleg, így akarják stimulálni a bérletvasárlást. Kíváncsi vagyok a jegyárakra.:)   

Lásd még: Azért megy a leány Senki Alfonzhoz, mert így akarja leplezni, hogy téged szeret. A három testőr Afrikában utolsó mondata.

6. Hány új fiú játszik az első fordulóban?

Hagi nem tartozott , a világ élvonalához. A Real es Barca csapatában a padot koptatta. Ő ,ahogy a franciák mondták annak idején “bon pour l ORIENT” volt. A törököknél megfelelt, másutt nem tudott megragadni, éppen azért amit fentebb írtál. Ott a román sajtó avatta királya és karpátok Maradonájává.

Avagy az igazat mond, ne csak a valódit.

7. Így igazolna a blogszerkesztőség

Az a baj ezekkel a “fiúggal”,hogy megnő majd a klub költségvetése. Gondoljátok csak el, hogy ezeknek oxigén palack kell majd ,hogy végigjátsszák a 90 percet. És az drága mese ám.   

Majd elfelejtettem a fogorvost,arra az esetre ha, Suarez barátunknak beletörne a foga ,valami kemény juh vagy kutyahúsba.

Mert szeretjük a jópofa, humoros, a bejegyzéshez érdemben hozzászóló kommenteket.

8. Veteránokkal jön Voluntari

Hát, írjuk a szöveget, Bornescu fogadására. Érdeklődünk a családfája meg más ilyen dolgokról dokumentáljuk magunkat, hogy, méltó fogadtatásban legyen része. Igazan megérdemli, nem szeretnénk ha csalódott lenne. Remélem a szívélyes fogadtatáson kívül, meg néhány gólban is lesz része..????????

Na ugye, hogy el lehet küldeni valakit a fenébe úgy is, hogy az szinte várja az indulást. 🙂

9. Augusztusi hullócsillag

Engem nem a nacionalista múltja izgat, hanem a jelen nacionalizmusa. Ezert is védik ezt a csapatot, ezért játszhat ingyen az Arénában. Elég csak beleolvasni a szurkolók komentálásaiba, bozgorból és mongolból ki sem vesznek. Ezt politikailag is szítják, jól jön a választásokon. Ezért akarjak közpénzből finanszírozni a csapatot. Hogy engedi meg magának a város polgármestere, hogy azt mondja, hogy az u a város csapata, ezért kell megmenteni, ezért nincs még csődbe, halasztgatják a “csődölést”,. A CFR miért nem a város csapata? Azért mert valamikor a kommunista ,nacionalista propaganda ezt akarta?
Mit csinált az u a városért, hogy csak nekik van joguk mindenhez? Tele van már a tököm velük. Bocsánat.

Mert a városi rivalizálás sem maradhatott ki a válogatásból, különösen egy ilyen nyílt, egyenes és őszinte megnyilvánulás.

10. A döntetlen vesztese: a futball

Fiúg, én le se sz…m, hogy szépen vagy csúnyán játszunk , én pontokat akarok és sokat. Ússzuk meg ezt a rájátszást, ha elbukjuk akkor CSŐD. Tehát ,meg ha nem is tetszik a játék,megbocsátható, ha pontgyűjtéssel jár. Jövőre majd meglátjuk.

Egy igazi szurkoló krédója.