vilagterkep1Szeretettel köszöntjük kolozsvári, szekszárdi, brassói, csíkszeredai, zilahi, budapesti, szatmárnémeti, jánoshalmi, bukaresti és nagyváradi asztaltársainkat! Első körben azért pont őket, mert a Google Analyitcs szerint erről a 10 településről érkezik szerény blogunkra a legtöbb látogató.

Ez persze önmagában elég unalmas adat, de amióta bekapcsoltuk a szolgáltatást, 21 ország 128 városából, településéről keresték fel a KVSC blogot. Nem kicsit lepődtünk meg azon, hogy Indonéziától Brazíliáig, az Egyesült Államoktól Oroszországon át Indiáig szinte a világ összes tájáról érkeznek olvasók. Mondjuk egyelőre Afrikába, Ausztráliába és az Antarktiszra még nem jutott el a blog híre.

Most két hétig úgysem játszik a csapat, ezért úgy döntöttünk, elmazsolázgatunk az adatok között. A Top 10 ország első két helyén nincs meglepetés: Románia 67, Magyarország 20 százalékát adja a látogatottságnak. A harmadik helyen viszont Németország jön. E mögött Koperecki barátunkat sejtettük, de kiderült nem ő az egyetlen, aki onnan követ minket. Egyszerűen azért, mert kizárt dolog, hogy egyszerre tartózkodjon Ulmban, Nürnbergben, Münchenben, Leutkirch im Allgäuban, Berlinben, Blaubeurenben, Eberhardzellben, Heidenheimben, Eislingenben és Giengenben. És ezen kívül még 20 német település van a listánkon, köztük a mókásan csengő Schwäbisch Gmünd vagy Bad Wurzach és a bajoroszági Miesbach.

A negyedik helyen Spanyolország áll, úgy, hogy mindössze két település szerepel a listán. Szeretettel köszöntjük Onatiban és Caceresben élő olvasóinkat. Viszont amitől lefagytunk mint a Windóz, az az ötödik helyezett neve: Oroszország. Te jó élet, csak nem figyel minket az FSZB? Összesen 11 orosz városból látogattak el blogunkra. Jekatyerinburg és Moszkva nyilván nem meglepetés, de arra nem voltunk lelkileg felkészülve, hogy Lenin elvtárs szülővárosában, Uljanovszkban is olvasnak bennünket. Meg Udmurtföld fővárosában, Izsevszkben. 

Valahol itt lakik az uljanovszki KVSC-rajongó

Valahol itt lakik az uljanovszki KVSC-rajongó

A hatodik helyen Franciország áll, üdv párizsi olvasóinknak. A hetedik Belgium, természetesen köszöntjük genti olvasónkat. Nyolcadik Finnország: helló, Helsinki. Kilencedik az Egyesült Királyság. Halihó London, Bognor Regis, Basingstoke, Adleston és Chandler‘s Ford. A Top 10-et Svájc zárja Mellingennel. Hollandia a 11, Dánia 12. a statisztika szerint. Tizenharmadik csak az USA. Üdv a kaliforniai Santa Cruzba, az illinoisi Oak Parkba, a Kentucky államban található Bowling Greenbe és Washingtonba. Továbbá minden eshetőségre felkészülve köszöntjük az NSA munkatársát.

Végül pedig következzenek a számunkra egzotikus országok és városok. Kérem szépen, itt van mindjárt India Mahárástra államának székhelye, Mumbai, amely valószínűleg Bombay néven ismerős a Tisztelt Asztaltárságunknak. De azért a brazilaia São Leopoldo sem semmi. Kanadában New Westminsterből volt látogatónk, de még Indonéziából is ránk kattintott valaki.

Mit mondhatnék még, Tisztelt Asztaltársak: világhírnévre tettünk szert. 😀