abu_el_kebirEladta Pászkány Árpád a CFR-t – tudtuk meg a klubhoz közel álló forrásokból. A Kolozsvári Vasutas 30 millió euróért cserélt gazdát. Az új tulajdonos neve Abu el Kefír arab olajmágnás, a híres Abu el Kebir kávéfőző leszármazottja, akit annak idején Jules Manfred Harrincourt tengerészkadét egyszerűen csak vézna, trachomás nebulónak csúfolt. A megállapodás értelmében az üzletről csak a vevő nyilatkozhat. Kiküldött tudósítónk, Bogrács Huba bérelhető alteregó és időutazó, arról számolt be, hogy az új tulajdonos megerősíti a csapatot.

Egyelőre egy ismeretlen argentin tehetség és nevesincs portugál szélső szerepel a kiszemeltek sorába: L. Messzi és Cé Ronaldo. Ha a bolt mégsem jön össze, akkor a következő célszemély Daniel Sturridge, aki a Liverpoolban összeveszett Luis Suarezzel és ezért átigazoló listára kérte magát. Bogrács Huba úgy értesült: a liverpooli sztárcsatár csak azért hezitál, mert attól tart, hogy nem tudja majd Ogbu Csukát kiszorítani a kezdőből.

Meg nem erősített információk szerint ugyanebből az okból mondott nemet Zlatan Ibrahimovic is. „Nem fér meg két dudás egy csárdába, igaz Messivel is játszottam már együtt, de Ogbu klasszisa annyira nyilvánvaló, hogy nem kockáztatom meg, hogy nyilvánosan alulmaradjak vele szemben” – nyilatkozta állítólag a bosnyákföldről importált, született svéd csatár.

bhBogrács Huba ugyanakkor tudni véli, hogy Gareth Bale és Ronaldinho szerződtetése szinte biztosnak tekinthető. Szavahihetőségében nincs okunk kételkedni, mert Huba eddig csak nyolc sört ivott meg, ilyenkor még beszámítható. Ja, azt is mondta a kiváló bérelhető alteregó, hogy idén a vébét Anglia nyeri, a döntőben 2-1 győzik le Hollandiát, ugyanis nem rég tért vissza rövid távú időutazásából. Most is rajtra kész, már csak 12 sör hiányzik hozzá, meg egy pohár rum.