A mi Edynk feladta a különcködést. Visszatért a Pet Rescue-i hagyományokhoz. Nézzük csak. Egy gólos győzelem? Pipa. Pontrúgásból szerzett gól? Pipa. Piros lap pofázásért? Pipa. Mint a régi szép időkben. Nem lepődnék meg, ha Petrescu sms-ben gratulált volna: így kell ezt csinálni! A hagyomány, az hagyomány! ? Nyugodtan foghatjuk viccesre a figurát, Tisztelt Asztaltársak, mert a csapat nyert és pillanatnyilag vezeti a bajnokságot. Ha a meggyesiek megemberelik magukat, akkor lehet, hogy nem csak átmenetileg.

Tegnap este a játék sem volt reménytelen, lehetett volna nagyobb arányú is a győzelem, de nem lett. De emiatt hadd ne bánkódjunk. Deac a meccset eldöntő gólpasszán kívül már megint nem csinált semmit, csak rohangált össze-vissza. Benne van már a (futballista)korban. Akárcsak a gólt fejelő Vinicus. Ebből is látszik, hogy nem szabad ilyen vén embereket a kezdőbe pakolni. A rutinra hivatkozás csak parasztvakítás azoknak, akik nem látják tisztán a mátrixot: születési évszámok futkároznak a pályán és nem futballisták.

Rendes poszt ma sem lesz. Kommentfogóból elég ennyi is.  Mellesleg az Argeșnek is gurítottak egy ötöst a srácok, amióta utoljára jelentkeztünk. Nincs amiért búslakodnunk. Fel a fejjel Tisztelt Asztaltársak!