Hülye egy meccs volt ez Szörényváron, Tisztelt Asztaltársak. Kész idegbaj. Ilyen pocsék lapjárás és ennyi ostobaság egy helyen még egy falusi kocsmai pókerversenyen is csak elvétve fordul elő. Nekifoghatnánk persze elmeorvosi szakdolgozatot írni a bíró sporttárs személyiségéről és következtetés gyanánt követelhetnénk, hogy függesszék fel egy időre politikai jogait, de legalábbis stadionba vagy bármilyen ovális alakú épületbe ne tehesse be a lábát, de ez nem lenne elegáns. A nap hülyéje címért ugyanis, sajnos, nem csak a spori van versenyben, hanem a mi fiaink közül is legalább kettő.

Pedig nem indult rosszul a meccs, Omrani helyzete, majd Horj biztató fejese joggal ébreszthetett bennünk vérmes reményeket. Aztán az első fél óra után kitört a hülyeség. Én azon most nem akarok polemizálni, hogy a 11-es az volt-e vagy sem. De rsan, a rigó ekkor megzakkant, előbb szögletet ítélt, majd utána meggondolta magát és a 16-os közepére mutatott. Ezzel az összevisszasággal végleg elvesztette a meccs kontrollját. Lacinak nem szokása túlzásba vinni a heveskedést, de most mégis az lett a vége, hogy a lelátóra küldték. Ekkor nevezett be a nap hülyéje versenybe Dan Roman cserecsatárunk, akinek sikerült cserejátékos létére besárgulnia. Amihez ezúttal is… ööö… bocsánat, de nem gratulálunk.

A bekapott gól felpaprikázta a fiainkat akik neki is rontottak az oltyánoknak, mint egy páncélos hadosztály. Azok meg lányos zavarukban egy akción belül két kapitális hibát is vétettek, de attól még Omrani és Bud harcosságát és szemfülességét dicséri, hogy előbbi megszerezte a labdát és beadta, utóbbi meg visszaszerezte és berúgta. Bizony az is erény, ha egy csapat ki tudja használni az ellenfél hibáit, mert az koncentrációt és küzdenitudást és lélekjelenlétet igényel. Hogy az ellenfél védői hülyét csináltak magukból, az legyen az ő bajuk.

Az első félidő után már-már azt hihettük, hogy helyre állt a világ rendje és innen már behúzzuk a meccset, amikor beütött a krach. Rögtön kaptunk egy gólt, amitől világos lett, hogy jó lenne már az X is. Erre a mi kis buzgó mócsing rigónk egyetlen akció után, olyan akciósan mérte a sárga lapot Omraninak, hogy kettő után még egy pirosat is adott neki. Mondjuk azért ő is befoghatta volna a száját. A labdarúgó pályán az első szabály az, hogy a bírónak mindig igaza van. Ha a bírónak véletlenül még sincs igaza, akkor érvénybe lép az első szabály. Ezt egy profi játékosnak valahogy azért agyilag föl kéne dolgoznia.

A mi drága jó Omrani barátunk viszont maga sem akart kimaradni a nap hülyéje versenyből, az öltözőben sajnos nem tartózkodott senki, így tehetetlen dühében és nagy magányában felcsapott önkéntes lakberendezőnek és szilánkokra verte az öltözőt. Azonban az öltöző sem hagyta magát. A szemétláda kihasította Omrani kezét, aki így olyan sok vért vesztett, hogy be kellett vinni a kórházba. Ezzel a bravúros véghajrával Omrani teljes joggal elnyerte a nap hülyéje díjat, ami nem kis teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy milyen erős is volt a mezőny. Komolyra fordítva a szót, ki kéne rendelni neki egy külön bejáratú pszichomókust, mert a srácnak nagyon gyengék az idegei. Ez még sokba kerülhet neki is és a csapatának is. Minden estre reméljük, azért már jobban van.

A kiállítás után kár több szót vesztegetni a meccsre, Vâtcă és Camora elképesztően bravúros mentéseinek köszönhetjük, hogy az egyenlítésért folytatott heroikus küzdelemben nem futottunk bele egy nagyobb zakóba. Kérem lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló! Ez a meccs olyan volt mint egy rossz álom: nem érdemes rá emlékezni.

Jöjjenek akkor inkább bmiky osztályzatai.

Vâtcă 7 A védőkkel nem érti meg magát, de öt nagy védéssel az utolsó percig meccsben tartotta a csapatot.
 Peteleu 4 Töketlen volt utolsó védőként.
  A 71. perctől Păun 4. Most is csak céltalanul rohangált.
Larie 5 Túl sok felesleges kockázatot vállalt.
 Horj 4 A 11-esnél lehet szó vétlen kezezésről, de azon kívül is hajmeresztő hibái voltak hátul.
Camora 6 Most is volt egy látványos mentése a gólvonalon, a kiállítás után még második csatárnak is előretévedt.
L. Rus 5 Nem tudta pótolni Filipe minden lében kanál játékát.
 A. Mureşan 4 Tőle indult a hibalánc a második gól előtt.
 A 80. perctől Negruţ. Túlságosan a széleken zajlott a végjáték ahozz hogy hasznos legyen.
Chiriţă 5 Szorgalmas és fegyelmezett focit tolt.
 Juan Carlos 5 Ő lőtt a legtöbbet a csapatból, a lábában maradt a 2-2.
 A 66. perctől Tiago Lopes 5. Emberhátárnyban a bedobásaival gyakorolta a legnagyobb nyomást a csapat a Craiova védelmére.
  Omrani 3 A bíró is hülye, aki reklamálásért kiteszi, de aki ezért tetsi épségét kockáztatva szétveri az öltözőt, az ritka nagy idióta.
  Bud 6 Lesipuskás gólt lőtt, utána hiába várta a beadásokat.