cfr_voluntari_juancarlosÚjabb hazai meccs lesz szombat este, amely a sorminta (győzelem–döntetlen–győzelem–döntetlen) szerint három pontot ígér. Ránk is férne, ideje elindulni felfele a tabellán, főleg, hogy utána a juhoknál játszik a Vasutas. A nagynevű öregfiúkat előszeretettel gyűjtögető Voluntari-t viszont fel lehet őrölni.

Eljött végre az a meccs is, amelyen Păun már nem élvez abszolút védettséget, hiszen Andrei Mureşan eltiltása miatt az ifik közül nagy valószínűséggel az eddig jóval megbízhatóbban teljesítő Horj kerül majd a kezdőcsapatba. Ezzel megnőnek ugyan Laci variációs lehetőségei a támadósorban, kíváncsian várjuk például Sorsa és Omrani bemutatkozását.

Voluntari eddig a kicsik leverésével elhitette magával és fuballrajongókkal, hogy komoly csapat, de valójában továbbra is a kiöregedő focisták nyugdíjasotthona. Bornescu (ha merik játszatni, mert az elmúlt négy évben többnyire kihagyta aktuális csapat fellegvári meccseit!), Maftei, Cernat és a frissen megszerzett Costin Lazăr együtt 141 éves, és nem véletlen, hogy náluk van a Liga 1 legidősebb trénere (Florin Marin 63) is. Meg kell futtani őket rendesen, ehhez amúgy is ért Laci, akkor nem lehet baj.  

Ilyesféle kezőkre számítunk:

CFR: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – L. Rus, Gomelt, Filipe, Nouvier – Ruiz, Bud. Eltiltva: A. Mureşan.
Voluntari: Bornescu – Filipov, Maftei, Spahija, Acsinte – Tăbăcariu – Popadiuc, Marinescu, Novac, Ivanovici – Cernat. Eltiltva: Balaur.