piros_kutya1Ha van kedvenc ellenfelünk a Liga 1 komolyan vehető klubjai közül, akkor az egyértelműen a Dinamo, a Piros Pincsiket ugyanis rendszeresen lógó orral zavarja vissza az ólba a Vasutas. Akkor is, amikor szinte semmi nem szól a kolozsvári siker mellett.

A bukarestiek elleni legutóbbi 15 meccsből kilencet megnyert, és csak négyet vesztett el a CFR, amely jelenleg négyes győzelmi sorozatban van péntek esti ellenfelével szemben. A Gödörben pedig 2009 augusztusa óta nem kapott ki a csapat, még a 2011 tavaszi összeomlás vagy a tavalyi útkeresgélés idején is összejött az idegenbeli győzelem. Igaz, ezek a győzelmek egy kivétellel egygólosak voltak, csupán Laci aratott háromgólost sikert ellenük.

Ha a formát nézzük, kimondottan esélyes is lehet a KVSC, a Dinamo csupán egyet nyert legutóbbi hat meccséből (2-0 a Rapid ellen), bár a múlt heti craiovai 0-0 sem lebecsülendő részükről. Dican Feri végre szinte teljes kerettel számolhat, a múlt héten már Guima is ott ült a tartalékok között, Petrucci pedig egyáltalán nem hiányzott.  

Ilyesféle kezdőket várunk:

Dinamo: T. Marc – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, Serginho – Elhamed, N. Grigore – Alexe, Cristescu, V. Lazăr – Biliński. Eltiltva: Filip. Sérültek: Machado, C. Matei.
CFR: Mincă – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Deac, Veres, Muniru, Păun – Doré, Tadé. Eltiltva: Petrucci.