sorozesIdén nyáron betölti negyedik életévét a Kolozsvári Vasutas, ősszel pedig már három esztendeje lesz annak, hogy ősi ellenségünké vált a Manchester United – különösen magyar ajkú VOÉA drukkerhada – és megszületett a blog jelenlegi szerkesztőségi felállása. Bizony Tisztelt Asztaltársak, így rohan az idő.

Sőt, olyan sebességgel száguld, hogy elérkezett a pillanat, amikor már elkerülhetetlennek látszik egy közönségtalálkozó megszervezése. Kevésbé líraian fogalmazva, itt az ideje, hogy elmenjünk sörözni. A korábbi posztok alatt több Asztaltárs is tudtunkra adta, hogy volna igény ilyesmire, így az érvek alapos megfontolása után – tehát másfél perces beszélgetést követően – úgy döntöttünk, hogy eleget kell tennünk a Tisztelt Asztaltárság jogos követeléseinek.

A döntést követően ugyanakkor rögtön szembesültünk a szervezési gondokkal. Az első és legfontosabb ugye a tér-idő koordináták kijelölése. Ebben a ti segítségeteket is szeretnénk kérni. Eddig két időpont jutott az eszünkbe: az első a szezon vége (június eleje), a másik a Kolozsvári Magyar Napok (augusztus 17-23.). Ezek ugyan viszonylag távoli időpontok, de sokkal jobb szervezést tesznek lehetővé, hiszen így mindenki könnyebben meg tudja szervezni a programját. Azokra is gondoltunk ugyanis, akik nem Kolozsváron tengetik mindennapjaikat, de azért szívesen eljönnének. Szóval két kérdésünk is van. Az egyik, hogy mikor tartsuk a KVSC blog sörözést, a másik, hogy ezt kössük-e egybe közös meccs nézéssel. Az összes többi felmerülő kérdést, menet közben megbeszéljük.