2.FOTBAL:CS CONCORDIA CHIAJNA-CFR 1907 CLUJ NAPOCA,LIGA 1 (3.11.2013)Ha a Chiajna elleni – alig három éves múltra visszatekintő – hagyományokból indulunk ki, nem kell aggódnunk a vasárnap délutáni pontszerzés miatt: ebben a párharcban három év alatt még sosem győzött az éppen hazai pályán játszó csapat. A Concordiának amúgy is nagyon rosszul megy idén otthon: öt meccsükből egyet sem nyertek még meg.

A chiajnai műfűvel még augusztusban megbarátkozott a csapat, akkor a társbérlő Viitorul ellen sikerült folytatni a Bukarest melletti község meglátogatásának kellemes emlékeit. A Concordia-pályáról tavaly csak egy pontot sikerült hozni, de előtte volt már 4-0-ás és 2-1-es győzelem is,  Sougounak nagyon ment azokon a meccseken.

Most nincs Sougou, nincs még mindig Tadé sem, de van Guima és Doré, bár nem hiszem, hogy egyszerre kezdene velük Laci. Felépült viszont Muniru, de kezdeni aligha fog, Costeáról állapotáról nincs hír. A túloldalon nem lesz Maftei, akinek elfertőzödött egy sérülése a chiajnai műfű mellékhatásaként, jó, hogy túlleszünk rajta. Laci szerint megfelelő koncentrációval  nem lehet gond ez a mérkőzés sem, és ebben tökéletesen igaza van, ezt a délszlávokkal és brazilokkal felturbózott román veteráncsapatot be lehet darálni a fiúk szokásos erőjátékával.

Ilyesféle kezdőkre számítunk 

Concordia: Râmniceanu – Djulgerov, Lovin, Dragarszki, Bucurică – Ricadro Alves, Boldrin, Brlecic, Ad. Cristea – Pena, Wellington. Eltiltva: Stan. Sérült: Maftei.
CFR: Felgueiras – Szusics, Larie, Rada, Camora – Monroy, Christian – Csanturia, Ivanovszki, Jakolis – Guima. Sérültek: Negrut, Deac, Tadé.