Elvileg itt most a Mocskos Dudelange posztnak kellene következnie (elsőre közvetíteniét írtam idegből), de nem fog. Ehhez ugyanis vicces kedvemben kéne legyek, hogy Bogrács Huba átvehesse az irányítást a billentyűzetem fölött, de nem vagyok. Az történt ugyanis, Tisztelt Asztaltársak, hogy egyik romániai tévétársaság sem hajlandó közvetíteni a Vasutas meccsét, mert az egyidőben zajlik a juhok meccsével és félnek az alacsony nézettségtől.

Amit én most róluk gondolok az egyáltalán nem szalonképes. Ezzel szemben képzeljetek ide úgy másfél oldalnyi durván becsületsértő, elképesztően vulgáris, úriemberhez méltatlan átkozódást. Mert ha nem is írom le, de azért tiszta szívvel csupa ilyeneket gondolok. A Kolozsvári Rádió közvetíti a meccset, de ők is streamről kénytelenek dolgozni. Aki szeretné a rádiós közvetítést összehangolni a videopatakkal annak küldjük szeretettel ezt a linket.

Elvileg kocsmázós meccsnézést is terveztünk Becker asztaltárs kezdeményezésére, de ez egyelőre bizonytalan mint a kutya vacsorája. Egyelőre nem tudjuk, hogy kivetítik-e valahol Kolozsváron a meccset. Szóval röviden és velősen összefoglalva: mocskos tévék!

BRÉKING! Update: ma 21:00 meccsnézés a Planetáriumban! Ott leszünk!