Előfordul, hogy néha semmi sem jön össze. A KVSC számára vasárnap este volt a néha. Ez volt ugyanis az idény első olyan meccse amelyen nem rúgott gólt a csapat. Igaz nem is kapott, úgy néz ki, a Botoşani az idei mumus. Na de hogy valami biztatót is mondjak: legalább túl vagyunk rajta.

Talán már az rossz ómen volt, hogy sem bmiky, sem én nem voltunk ott a stadionban, ő belázasodott én meg a szabadságomat töltöm éppen a kies Székelyföldön. Végül rám maradt a poszt írás, amelynek – hogy őszinte legyek – kivételesen mérsékelt lelkesedéssel teszek eleget. A legszívesebben elintéztem volna annyival, hogy halott meccsről vagy jót vagy semmit. Tehát semmit.

Akárhogy is nézzük, nem volt ez jó meccs, Tisztelt Asztaltársak. Az állagáról ugyan lehet vitatkozni talán, de nem érdemes. Persze tragédia nem történt, a juhok botlása miatt maradt minden a régiben. Azaz a KVSC továbbra is négy ponttal vezeti a bajnokságot. Ezt azért nem árt ha emlékezetünkbe idézzük a gyengébbre sikerült meccsek után.

Búskomorságra tehát semmi ok, ugyanakkor ez a mai produkció olyan semmilyen volt, hogy még egy épkézláb hasonlatot sem találtam a leírására. Ami rajtam múlott megtettem, bár lehet az egy sör kevés volt ezúttal, ígérem legközelebb kettőt is fogyasztok. De az is lehet, hogy Culiónak azért nem sikerültek a lövései, mert a Botoşani volt az ellenfél és nem a Roma, vagy pedig ebben nyilvánul meg, hogy öregszik. Bár amondó vagyok inkább most lőjön fölé mint a juhok vagy Craiova ellen.

Bármi amit a meccsről esetleg még elmondhattam volna benne van bmiky játékos-értékelőjében, úgyhogy magam részéről át is adom a szót.

Arlauskis Ahogy elhagyja a gólvonalat, rettenetesen elbizonytalanodik.
Manea 4 Még egy ilyen rossz meccsen is lefele lógott ki.
Vinicius 6 Nemcsak a legjobb védő, de az egyik legveszélyesebb támadó is volt.
Boli 6 Nem nagyon tették próbára.
Camora 6 Szinte az összes lövését blokkolták.
 Hoban 5 Feleslegesen lődözgetett.
Deac 5 Egy ravasz szabadrúgáson kívül csak rosszul ívelgetett.
Culio 6 Jól kavargatott a középpályán, de rosszul lőtt.
 Djokovic 5 Sokszor tévedt be a kapu elé, de nagyon pontatlanul fejelt.
 A 73. perctől Omrani 5. Megint messze elkerülte a kapu környékét.
 Nistor 5 Nagyon nem neki való a szélsőposzt.
 Félidőben Păun 6. Hozott egy kis sebességet a szélre.
  Urko Vera 5 Jól játszotta meg a többieket, de helyzetbe nem tudott kerülni.
 A 63. perctől Coman 5. Sikertelenül birkózott a védőkkel.

Fotók: Riti-József-Attila