A kínaiak megkezdték a beszivárgást a KVSC-be, Tisztelt Asztaltársak. Igaz egyelőre csak egy játékos érkezik a keretbe: 吕悦枫 azaz Lü Juefeng, igen ravaszak ezek a kínaiaik. Túl sok mindent nem tudunk róla, de azt igen, hogy Talienben, azaz az egykori Port Arthur városában játszott. A szerkesztőségből azonban kizárólag Bogrács Huba járt már ott, amikor tévedésből a 20. század elejére teleportált a jövő helyett. Ezért elküldtük őt kifürkészni mi is húzódik meg a dolgok hátterébe.

Üdvözletem, Tiszetelt Asztaltársak! Már megint jól kitoltak velem ezek. Elteleportáltam magam nagy nehezen Kínába, de nem sokra mentem vele. Ennek elsősorban az az oka, hogy sajnos azóta sem tanultam meg kínaiul. Ráadásul el is tévedtem, ami tekintve, hogy az egykori Port Arthur ma egy 6 milliós metropolisz, talán némileg érthető. Még jó, hogy az egyik kocsmában a pincér tudott angolul. Szerencsém volt, mert kiderült, hogy ismeri a környékbeli felső tízezer összes valamennyi jeles képviselőjét. Összehaverkodtam vele, így lehetővé tette számomra, hogy kihallgassam az egyik beszélgetést, ahol épp a KVSC volt a téma. Még a szinkrontolmácsot is elintézte. Később tudtam csak meg, hogy a pincér valójában a CIA kémje.

Na, de ez nem is fontos. A lényeg, hogy ezen a beszélgetésen a kínai sejkek arról társalogtak: hogyan teszik rá a kezüket a KVSC-re. (Nem csak a KVSC-re akarják rátenni a kezüket, hanem úgy kb. az egész világra, de én most politikával nem foglalkozom, ez mégiscsak egy fociblog.) Kiderült, hogy nagyon óvatosak, ezért csak apró lépésekben fognak haladni. Ezért elsőre csak egy emberüket küldik el játékosnak álcázva körülnézni. Amikor egy hatalmas kivetítőn először megláttam nevét leírva, az hittem úgy hívják: Asztali Számítógép Íróasztalon Sporttévé Antennávval Összecsukható Ruhaszárító. De kiderült, hogy az írásjelek megfejtése:. Lü Juefeng…

Eddig tartott Bogrács Huba beszámolója, alább bmiky ismerteti új kínai szerzeményünk névjegyét.

LÜ JUEFENG

Született: 1995 november 13.
Állampolgárság: kínai
Poszt: középpályás
2014-ig Talien Jifang
2014–2017 Csöcsiang Jiteng 4 meccs / 0 gól