Kevés kiszámíthatóbb csapat van jelen pillanatban a Liga 1-ben, mint a CFR, a zsinórban hatodik győzelem forgatókönyve semmiben sem különbözött az előző öttől: két gól az első félidőben, minimálfoci és az eredmény tökéletes konzerválása a másodikban.

Az időjárásra erősen hatással volt a Kolozsvári Magyar Napok zárógálájának programja, mire a főtéri Csárdáskirálynő eljutott Hajmási Péter, Hajmási Pálig, a barométer a Fellegváron is esőre állt. Sőt, az első félidő alapján gólesőre is, csakhogy Omraninak öt lövés csak egyetlen találatra volt elég – látszik, hogy nem nézte meg a délelőtt a Dribli közéleti focitornáját, ahol KEG cimborának ennél jóval kevesebb helyzetből is összejött a mesterhármas az Újságírók és a Vállalkozók csatájának első félidejében. A focinak csúfolt kánikulai ketrecharc egyébként arra is megfelelő indok volt, hogy a hagyományos bemelegítő italozást (jelen esetben sörözést) már délben letudjuk.

A gond csak az, hogy a CFR újra egyetlen félidő alatt letudta a focit, a másodikban most is csak mímelte. A szezon talán legjobb játékát hozó első 45 perce után Pet Rescue 2-0-nál megint jó 20 méterrel hátrahúzta a védővonalat, így eltűnt a meccs eleji hatékony letámadás, a labdajáratás pedig passzívvá vált. Kár érte, ezt a Voluntari-t simán ki lehetett volna tömni még 2-3 góllal, de az edzőt szemmel láthatóan csak a győzelem pragmatikus, cinikus, kíméletlen bebiztosítása érdekli. Egyelőre működik, és valószínűleg mindaddig működni is fog, amíg valamelyik meccsen nem az ellenfél szerzi majd meg az első gólt. A szurkoló meg dühönghet, hogy kettőt fizet (mármint félidőt) és csak egyet kap. Jobb helyeken ez fordítva van. 

Így játszotok ti

Vâtcă 7 Egyszer kellett csak igazán védenie, de akkor nagyon nagyot.
Manea 5 Ahogy telt az idő, úgy hibázott egyre többet.
Vinicíus 6 Csúnyán átverték a Voluntari egyetlen helyzeténél, utána semmit se kockáztatott.
A. Mureşan 7 A védősorban neki volt a legtöbb szerelése.
Vlad 6 Az első félidőben pazarult kombinált Nistorral, a másodikban már végig hátul ragadt.
  Omrani 5 Egy lesipuskás gól után csak rossz lövései és beadásai voltak.
 A 62. perctől Păun 6. Sokat futott, de csak Deackal tudott kombinálni.
  Culio 6 Az első félidőben jól pörgött, de szünet után látványosan leállt.
 A 85. perctől Peteleu. Jobbhátvédből balszélső lett.
Hoban 7 Nagyon érzi a helyezkedést, most is elvállalta a lövéseket, a második gólban komoly érdemei vannak.
Deac 7 A második félidőben már egyedül próbált támadni.
Nistor 7 Okos passzokkal szélsőként is remekül elboldogult.
  Urko Vera 6 Egyetlen helyzetét bepöckölte, amúgy inkább csak fejelgette le a labdát a többieknek.
 A 82. perctől Baldé. Igyekezett, de látszik, hogy nincs még formában.