Pitiáner kiscsapat-takikával, mocskos és cinikus antifutballal lett meg a CFR történelmének 300. győzelme a Liga 1-ben. Pet Rescue szünet után teljesen feladta a kezdeményezést és a támadást, csak a szerencsén és a piros pincsik pocsék helyzetkihasználásán múlott, hogy a csapat megnyerte ezt a meccset.  

Már az meglepő volt, hogy felforgatta az előző három meccset megnyerő kezdőcsapat támadóblokkját, centert és szélsőket is cserélve. Nem igazán jött be, Moutinho és Omrani játékából hiányzott Păun és Nouvier dinamikája, Bokila pedig sokáig teljesen kivonta magát az összjátékból, elbújva a Dinamo védői között. Ezért aztán hiába dolgozott ismét remekül a három belső középpályás, helyzetek csak a pontrúgásokból jöttek. Még így is a CFR kontrollálta az első félidő nagy részét, Rivaldinho fejesét leszámítva a Dinamo nem jutott el a kapu elé.

Nedelcearu mancsozása a stadionban egyértelműbbnek tűnt, mint a visszajátszásnál, most aztán hallhatjuk megint hetekig, hogy a CFR-nek csalnak a bírók. A karját biztosan érte a labda, Găman rigó tavaly a Voluntari lesgólja mellett csak a Viitorul elleni meccseken befújt ellenünk hármat, most végre egyet ide. Culio pedig egyre magabiztosabban rúgja a 11-eseket.

Jó első félidő után jött a rémálom második. Pet Rescue teljesen hátrahúzta a csapatot, még a kontrák szándékát is feladta, ilyen fejetlenül vagdalozó CFR-t évek óta nem láttunk. A labdaszerzések ugyan megvoltak, de veszélyes megindulás egyikből sem lett, még azután sem, hogy Nouvier beállásával felgyorsult balszél. A jobb oldalon viszont  Dinamo találta meg a védelem gyenge pontját, Salomao és Filip folyamatosan átjátszotta Maneát, szerencsére viszont irtó rosszul lőttek.

Az egyre hátrább szoruló csapat egyre többet faultolt is, az pedig teljesen érthetetlen volt, hogyan lehetett Culiót tenni balhátvédbe Camora pirosa után? Az eredmény egy újabb kiállítás lett, úgy tűnik a piros kutyák ellen a piros lap a hatásos fegyver, bár Vâtcă két nagy védése is nagyon kellett a győzelemhez. Plusz az időhúzások, fetrengések, és minden olyan amit rettenetesen utálunk a fociban, még akkor is, ha saját csapatunk csinálja. A csapat Pet Rescue beszarisága és hibái ellenére is rangadót nyert, de ennél több jót nem tudunk és nem is akarunk mondani a meccsről.  

Így játszotok ti

Vâtcă 8 A végén nagyon kellettek a védései.
Manea 5 Túl sokszor mögé kerültek.  
Vinícius 7 és A. Mureşan 7 Ikertornyok hibátlan fejjátékkal.
 Camora 6 Sokáig hibátlanul lezárta a saját szélét, a gólvonalon is mentett, aztán hirtelen elvesztette a fejét.
Omrani 4 Támadásban sem sok vizet zavart, védekezni sem zárt vissza rendesen. Ő fetrengett a legtőbbet.  
 Deac 6 Megint kihajtotta magát a középpályán, bár a kulcspasszai most nem jöttek be.
 A 86. perctől Luchin. Kellett egy védő emberhátrányban, de miért a középpályára állt be?
Hoban 7 Tökéletes ütemű szerelései voltak.
   Culio 7 Győztes gól után remek mezőnymunka, de a végén minden szerelésében benne volt a sárgaveszély. Ki is pontozódott.
 Moutinho 5 Szorgos állófocit játszott.
 A 60. perctől Nouvier 6. Dinamikusabb lett vele a balszél, de sokszor egyedül akart támadni.
 Bokila 5 Passzívan várta a labdákat a védőfalban, egyetlen értelmes akciójából viszont 11-es lett.
 A 62. perctől Urko Vera 6. Szar lehetett csatárt játszani egy bekkelő csapatban, de emberhátrányban hátul is jól jött a fejjátéka.