Nem lát(hat)tuk a Videoton leverését sem, de amikor az ellenfél honlapjának szöveges közvetítésében az első félidőben csak kolozsvári helyzetek kerültek be, akkor az nagyon sima lehetett. Még úgy is, hogy Pet Rescue a negyedik edzőmeccsen sem rakott fel olyan sorokat, amelyet akárcsak megközelíthetik a bajnoki meccsek kezdőit. UPDATE: videóösszefoglaló

Ezúttal a korábbi meccsek második félidei csapata kezdett, félidő közepén pillanatok alatt lerendezte a meccset, Deac és Păun góljai közé Ioniţă kapufája is befért. A második félidőben a tudósítás szerint már voltak Vidi-helyzetek is, de Coman egy kontrából lezárta a meccset. A fehérváriak honlap-szerkesztője elég furcsán írta ki a CFR-játékosok neveit, a kedvencünk „Jamyjam” Djokovic.

CFR–Videoton 3-0

CFR: Vâtcă (Ad. Rus) – Manea (Peteleu), Luchin, Gilvan, Vlad (Camora) – Bordeianu – Deac (Costache), Ioniţă (Omrani), Djokovic, Păun (Nouvier) – Balde (Coman).
Videoton: Kovácsik – Nego, Juhász, Tóth (Mocsi, 46.), Stopira – Pátkai (Réti, 46.), Varga (Kovács, 46.), Nikolov – A. Hadzic – Lazovics, Scsepovics (E. Hadzic, 83.).
Gólszerzők: Deac (26., 11-esből), Păun (32.), Coman (77.)