A közösségi média korában sokkal jobban kéne figyelnie a kommunikációra egy futballklubnak, mint teszi azt a CFR stábja. Remek hír, hogy sikerült végre megszerezni a Liga 1 egyik legjobb és még mindig nagyon fiatal támadóját, de ezt jó lenne sokkal gyorsabban közzé is tenni, nem csak három nappal azután, hogy a játékos már megosztotta a munkahelyváltását.

Hogy milyen pénzügyi konstrukcióban szerezte meg az Astra támadóját a klub, az egyelőre még zavaros, de végre egy olyan játékost vett, aki első látásra tényleg megéri az egymillió eurós vagy valamivel nagyobb összeget. Ilyen típusú támadó eddig nem volt a keretben, Pet Rescue eddig egyáltalán nem használt árnyéket. Nem is nagyon volt kit, talán csak Omrani volna alkalmas erre a szerepkörre. Kérdés persze, hogy középen vagy a jobbszélen számít rá?

Az biztos, hogy a támadóblokk variációs lehetőségei hatalmasra nőttek, Pet Rescue legfőbb feladata pedig az lesz, hogy megtalálja a legmegfelelőbb játékrendszert a 14 tavaszi meccsre. Ezzel a kerettel szinte minden felállást lehet alkalmazni, a következő két hét legnagyobb kérdése, hogy ebből melyik(ke)t fogjuk majd a gyakorlatban is viszontlátni?

ALEXANDRU CORNEL IONIŢĂ

Született: 1994 december 14., Bukarest
Állampolgárság: román
Poszt: jobbszélső, árnyékék
Nevelőegyesület: Rapid 28 meccs / 6 gól
2014–2018 Astra Giurgiu 112 / 22
Válogatottság: Románia utánpótlás 6 / 2, felnőtt 1 /0