Egy igazán nyugis téli szünethez le kéne győzni Voluntari-t szombat délután, a bibi csak az, hogy ez eddig idegenben még nem sikerült, miközben a Fellegváron másfél év alatt háromszor háromszor nyert a Vasutas. Laci ugzan most se ülhet a kispadon, de ez szerencsére a kupameccsen sem volt gond.

Egy győzelemmel megmaradna a legalább egymeccsnyi előny a 7-9. helyezetekkel szemben, a többiek pedig már tényleg nem veszélyesek a play-off szempontjából. Ráadásul a héten az üldözők mind idegenben játszanak: az Astra Medgyesen, Botoşani a Viitorulnál, a Pandurii pedig Vásárhelyen – szóval jó esély van a különbség növelésére is.

A Voluntari pedig idén először Cernat nélkül kell kiálljon, akinek alighanem a gólpasszai (6 van eddig idén neki) fognak leginkább hiányozni. Mivel alighanem most is 6-7 harminc feletti játékossal állnak fel, ismét szét kell futni őket, mint szeptemberben. Erre a Iaşi-t a kupából kiejtő csapat tökéletesen alkalmas.      

Ilyesféle kezdőkre számítunk

Voluntari: Bornescu – Filipov, Spahija, Maftei, Acsinte – C. Lazăr, Novac – Căpăţână, Marinescu, Ivanovici – Bălan. Eltiltva: Balaur, Cernat.
CFR: Marc – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – L. Rus, Filipe – Păun, Juan Carlos, Nouvier – Bud. Sérült: Šorša. Eltiltva: Miriuţă, Omrani.