Eddig zárta, most kezdi a fordulót a Vasutas, amely idén már másodszor megy Turnu Severinre, csak most nem a Pandurii, hanem a Craiova lesz az ellenfél. Mivel a CSU elsősorban hazai pályán, a CFR pedig szeptember vége óta főleg idegenben gyűjti a pontokat, igazi rangadó lesz, és egy győzelemmel meg is előzheti a csapat az oltyánokat.

Bár a stadionépítés miatt nincs igazi otthona, ebben a szezonban a Craiova vesztette hazai pályán a legkevesebbet pontot: csak a Chiajnát (1-1) és az Astrát (0-1) nem tudta legyőzni. Ami érdekes, hogy az egyetlen vereség éppen Turnu Severinben rendezett meccsen volt, ahol olyankor kénytelen játszani, mikor esti meccset osztanak ki nekik a tévék, hiszen az Extensiv-pályának nincs világítása. Kettő ilyen volt eddig, a Dinamóval nyertek (2-1), az Astrával vesztettek. A szezon nagy részét a második helyen töltötték, mivel azonban a legutóbbi négy meccsből hármat elbuktak, visszaestek a negyedikre.

A Fellegváron augusztusban és szeptemberben is jártak, gól egyik meccsen sem volt, a Ligakupában egy kabaréba illő 11-es párbajt nyert meg a Vasutas, a bajnokin pedig 67 perc emberhátrányban szerzett pontot. A Vasutas a nyáj legyőzése óta kimagaslóan teljesít idegenben (5 győzelem, 1 vereség), itthon viszont kínlódik. Egyértelműen látszik, hogy a játékot tördelő, bunkerfocit játszó csapatok ellen csak akkor megy a csapatnak, ha gyorsan meg tudja szerezni a vezetést.

A Craiova viszont nem ilyen, tud és szeret támadni, viszont a hatékonysága nagyban a függ a támadótriójától: Ivan és Măzărache 5-5, Nuno Rocha 4 gólt lőtt eddig, a többiek közül csak a 11-es specialisták, Vătăjelu és Zlatinszki értek el 2-2-t. Ha ennek a triónak a lendületét meg tudja törni Laci, akkor nagy baj nem lehet, abból kiindulva, hogy idegenben eddig mind a 9 meccsén lőtt gólt a CFR. Camorát olyan nagyon nem féltjük, de Túlóra Lopesnek biztosan nehéz meccse lesz. Ha most is nyerne a csapat, akkor több pontja lenne a kinti meccsekből, mint a hazaiakból, jelenleg 19-17 az állás a fellegvári összecsapások javára.   

Ilyesféle kezdőkre számítunk:

Craiova: Calancea – Briceag, Kelic, Acka, Vătăjelu – Gustavo, Zlatinszki, Băluţă – Ivan, Măzărache, Nuno Rocha. Eltiltva: Rambé.
CFR: Marc – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – L. Rus, A. Mureşan – Chiriţă, Juan Carlos, Paun – Bud. Sérült: Sorsa. Eltiltva: Nouvier, Filipe.