cfr_pandurii_filipeMegint a Vasutas zárja a fordulót, és ez a következő hetekben is így lesz, pályára lépéskor tudni fogjuk a riválisok eredményeit. Egy anyagilag kifingott, de a névsor alapján még mindig veszélyes Pandurii jön hétfő este a Fellegvárra, amely egy újabb vereség után tényleg lemondht a play-offról.

Mivel a Viitorul és a Medgyes is nyert, előzni nem fogunk a héten, de egy győzelemmel hat pontra nőbe a különbség a hetedik helyhez képest. Laci a teljes kerettel készülhet, legfeljebb az okozhat neki fejtörést, hogy négy játékosa (Túlóra Lopes, Horj, Rus és János Károly) is egy sárgalapra van az eltiltástól az Astra elleni csütörtöki kiszállás előtt. Hogy formában van a csapat, az nem is kérdés, az alapszakasz visszavágói során egyedül a CFR nyert háromból hármat, akciógólt pedig már hat meccs óta nem lőttek az ellenfelek.

A Panduriinál az elmúlt hetek arról szóltak, hogy ki megy és ki marad, egyelőre ők is megpróbálják a csődvédelmet. Egy kezdőre való tapasztalt játékosuk még maradt, de a cseresor már csupa ifiből áll, és ez meg is látszik az eredményeiken: 1 pont az utolsó négy meccsen. Könnyű nem lesz, annak ellenére, hogy a fogadóirodák ebben a szezonban most látják a legesélyesebbnek a a CFR-t: 1,35 az hazai győzelem. Legyen igazuk.   

Ilyesféle kezdőkre számítunk

CFR: Marc – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – L. Rus, Filipe – Sorsa, Juan Carlos, Nouvier – Bud.
Pandurii: Stanca – Unguruşan, Pleaşcă, Vasiljević, Grecu – Mrzljak, Sânmărtean – Herea, Hlistei, Pârcălabu – Antal. Eltiltva: Răuţă, Voiculeţ.