cfr_goloromNem csillogott-villogott a chiajnai műfüvön a Vasutas, de megszenvednie sem kellett túlságosan a győzelemért. Ha nincs Peteleu buta labdaeladás+11-es kombója, akkor ez egy munkás, de sima győzelem lett volna. A LPF bejelentése a pontlevonás mikéntjéről sokkal inkább feldühített, de ezzel a témával majd egy későbbi posztban foglalkozunk, amikor tisztábban is látunk.

A Concordia ellen nem könnyű focizni, mivel a Liga 1 egyetlen olyan csapata, amely ötvédős rendszerben játszik. A támadásai viszont roppant egysíkúak voltak, vagy a balszélsőt akarták kiugratni, vagy a centerre ívelték fel a alabdát, igazából egyik sem működött, a góljuk Peteleu figyelmetlenségéből jött össze.

Laci húzott egy váratlant Túlóra Lopes szélsővé avanzsálásával, de a dolog működött, mert az első félidőben az ő oldalán futott több támadás. A CFR viszont mintha túlzottan a statisztika bűvöletében játszott, miszerint a Chiajna eddig nem kapott gólt szünet előtt, hát mi se erőltessük. Csak a 11-es után lett sürgős a dolog, de a két csapat közti különbséget jól mutatja, hogy ekkor négy perc alatt össze is jött az egyenlítés – talán az egyetlen középen vezetett támadásból.

Szünet után már a Camora–Nouvier balszél vitte a prímet, viszont a középpálya is feljavult annyira, hogy a Concordia ki se tudta hozni saját térfeléről a labdát. A türelmes nyomás pedig meghozta a gyümölcsét, bár Bud második góljánál még elnézte a lest Şovre partjelző (Omrani volt hajszálnyival előrébb a védőnél). Aztán Camora beadásánál Bud elvitte a védőket, Omrani pedig üresen lőhetett – ennyit ér a kétcenteres játék ilyen betömörülő védelem ellen.

A végén pedig elmarad a szokásos bekkelés, mert a Chiajnában nem maradt erő komoly támadásokhoz, a CFR pedig okosan ölte az időt. A három pont megvan, a hármas idegenbeli túrát pedig lesz idő kipihenni, mert a következő fordulóban csak tíz nap múlva, november 7-én, hétfőn este lesz a Botoşani elleni meccs. 

Így játszotok ti

Marc Sok dolga nem volt, a 11-est leszámítva egy lövés ment a kapujára.
kicsi_sargalap kicsi_le Peteleu 4 Először játszott azon a poszton, amelyre eredetileg szerződtették, erre megajándékozta egy büntetővel az ellenfelet.
kicsi_fel A 41. perctől Păun 5. Iparkodott, de lövés helyett is cselezett.
Larie 6 A védőmunkája most is hibátlan volt, de erőltette a hosszú indításokat.
Horj 5 Megúszott egy 11-est amikor megrángatta Constantinescu nadrágját.
Camora 7 Az ő felén nem tudott komoly támadást vezetni az ellenfél, az előretöréseiből viszont veszélyes beadások, egy jó lövés és győztes gólpassz jött össze.
L. Rus 5 Az elején nagyon pontatlanul passzolt, de a második félidőre felvette a meccs ritmusát.
Filipe 6 A szokottnál kevésbé volt aktív, hiányoztak a lövései.
Tiago Lopes 6 Amíg jobbszélső volt, az ő oldalán volt aktívabb a csapat, aztán Laci visszatette védőbe, és ezzel megfojtotta a Chijna támadójátékát.  
kicsi_le Juan Carlos 6 Kevés labdát kapott, de azokat jól játszotta meg, okos gólpasszt adott Budnak.
kicsi_fel kicsi_gol Az 59. perctől Omrani 6. Bevágta egyetlen helyzetét, az eddigieknél jóval higgadtabban focizott.
Nouvier 6 Terorrizálta a Chiajna jobb oldalát, jól kombinált Camorával, csak a beadásai nem jöttek be.
kicsi_gol kicsi_sargalap kicsi_le Bud 6 Sokáig csak rá játszott a csapat, hétszer jutott lövéshez vagy fejeshez, két góljából egyet megadtak.
kicsi_fel A 81. perctől A. Mureşan. Rombolni jött be, már a félpályán megállított több hazai támadást.