omrani5Továbbjutás kipipálva. A szezon során legtöbbet játszó alapemberek pihentetése kipipálva. A szezon közben érkezett játékosok beépítése kipipálva. A fiatalok játszatása kipipálva. De attól ez még egy borzalmasan rossz meccs volt, amelyről csak részben telhet a focipályának csúfolt vâlceai szántóföld.

Pedig az első negyedórában úgy tűnt, a CFR erőfocija gyorsan bedarálhatja a hazaiakat. Laci ugyan csak három embert hagyott meg a Viitorul elleni kezdőből, mégsem tűnt vészesen tartalékosnak a csapat, ami azért jól mutatja a keret mélységét. A 4-4-2-es rendszer is passzolt a labdajáratásra teljesen alkalmatlan pályához, a felívelt labdák után megnyert párharcokból sikerült megjátszani a szélsőket és 11 perc alatt négyszer lőtt kapura a Vasutas. A negyedik egy tökéletesen kijátszott ziccer volt, Omrani be is vágta a bal sarokba.

És itt kezdődtek a gondok. Mert a Vâlcea 0-1 után már mert kockáztatni, ráadásul hamar meg is találta az áttörési pontot a CFR jobb oldalán, ahol Sorsa nem segített hátra Túlóra Lopesnek. A portugál így folyamatosan faultokra kényszerült, a félidő végén pedig már komoly helyzetekig is eljutott a CSM.

Laci csak a második féldőre erősítette meg a védekezés szempontjából szellős középpályát (ismét kiderült, hogy János Károly alkalmatlan mélységi védekezésre), támadásban viszont Omrani és Păun önzősége miatt nem sikerült végigvinni a kontrákat. Aztán az addig nagyon jól takarító Ene öt perc alatt összehozott két sárgát érő lábsöprést – a CFR-nek pedig emberhátrányban már csak a bekkelés maradt. Ezzel nem is lett volna gond, ha Omrani nem lenne a csapat kimagaslóan legfelelőtlenebb játékosa, aki fél perc alatt szedett össze egy kiállítást labdaelrúgásból és az ellenfél letarolásából a támadó térfélen.

A négy percnyi pánikfocit túlélte a csapat, de büszke nem lehet erre a játékra. Várjuk az ellenfeleket és a sorsolást.  

Így játszotok ti

Mincă 6 A vártnál több dolga volt, bár igazán nehéz lövést nem kapott.
Tiago Lopes 6 Alaposan megfuttatták, de okos faultjai voltak. 
kicsi_sargalap kicsi_poroslap Ene 6 Egy órán keresztül remekül játszott, minden párharcát megnyerte, aztán kétszer is túl keményen rúgott oda.
A. Mureşan 7 A csapat kritikája is, hogy őt kell kiemelni, fontos helyzetekben blokkolt lövéseket.
Camora 6 Inkább ésszel, mint erőből játszott, a második félidőben az ő szabadrúgása volt a csapat legnagyobb helyzete.
Sorsa 5 Egy veszélyes lövés és egy gólpassz, nulla védőmunka.  
Gomelt 6 A meccs stílusa a kedvére való volt.
kicsi_le Juan Carlos 5 Őt zavarta a legjobban a pálya minősíthetetlen minősége.
kicsi_fel A 69. perctől Neagu 6. Támadó középpályásnak jött be, de inkább védekeznie kellett. A végén ő tudta a leginkább tartani a labdát.
kicsi_le Păun 5 Vagy lesre futott, vagy túlcselezte magát.
kicsi_fel kicsi_sargalap A 77. perctől Chiriţă. Kellett egy védekezni is tudó friss futógép.
kicsi_gol kicsi_sargalap kicsi_poroslap Omrani 4 A gólja után néha passzolni is hajlandó volt, az egója viszont most is a csapat kárára volt.
kicsi_le Negruţ 5 Ritkán tudott kibújni Omrani árnyékából, két fejese és egy sorfalba lőtt szabadrúgása volt.
kicsi_fel Az 55. perctől Pintea 6. Védekező középpályásnak jött be, hátvédként fejezte be, számára biztos emlékezetes marad ez a meccs.