szuperkupa_budTehették volna hétfőre is ezt a meccset, akkor nyugodtan végigbulizhattuk volna a Magyar Napok zárónapját, bár KEG már péntek éjjel átment Bogrács Hubába a derék kispesti és bajai bloggerkollegák tiszteletére. A bajnok jön a Fellegvárra, de talán a legjobbkor, mert most még nagyon sorok rendezése közben vannak. És a lefújás után a koncert utolsó fél órájára is leérhetünk a Főtérre.

Vasárnap este végre pluszba kerülhet a CFR a táblázaton, ehhez csak le kell győzni a bajnokot, ami az utóbbi időkben azért többnyire ment: a Szuperkupa előtt kilenc veretlen meccse volt a csapatnak az Astra ellen. A Pandurii elleni meccset nem láttam, mondja mindenki, hogy gyenge focival lett egy elfogadható eredmény, kérdés, Laci mennyire mozog most is kényszerpályán a kezdő összeállításákor. Mert Jakolis sebessége nagyon kell ebbe a csapatba.  

Az Astra jelenleg a román foci sebzett oroszlánja. Braziljainak eljuhosodása után erősen meggyengítette őket, de még mindig nagyot tudnak harapni. Az Európa Ligában már Alibec is visszajött, és bár kezdeni a Fellegváron se a fog, a végjátékban döntő tényező lehet. Şumudică eltiltásának utolsó meccse lesz ez – ami viszont nekünk jó, nélküle nagyon nem működik a csapat kémiája.  

Ilyesféle kezdőkre számítunk

CFR: Mincă – Peteleu, Larie, A. Mureşan, Tiago Lopes – Jakolis, Petrucci, Filipe, Păun – Juan Carlos – Cristian.
Astra: Lung jr. – Vangjeli, G. Alves, Fabricio, Junior Morais – Săpunaru, Szeto, Lovin – Ioniţă, D. Niculae, Teixeira.