pandurii_cfr_LarieMeglett az a legalább egy pont Severinből. Ha már bmiky beharangozta, hogy csak én meg Bogrács Huba nézzük a meccset és említett némi alkoholt is, hát kiszolgáltam magunkat egy-egy fröccsel. Különben lehet eszembe se jut. Pontot mentett a KVSC a hajrában, de a legizgalmasabb kérdés az volt a meccsen, hogy tisztán igyuk a bort Hubával vagy maradjunk a fröccsnél, mert a meccs irama miatt nem fenyegetett a szédülés veszélye.

Bevallom, élőben akarom követni az esti fejleményeket Rióban, ezért most ez a poszt bizony rövid lesz, Tisztel Asztaltársak. Úgyhogy rögtön vágjunk a közepébe. Laci rögtön az elején szolgált némi meglepetéssel, ugyanis kihagyta a kezdőből Jakolist és Budot is. Cserébe pedig meglépte azt a húzást, amit mi is (most tényleg nem nagyképűségből, de becsületszavamra erről beszéltünk legutóbb bmikyvel) megléptünk volna, azaz János Károly, az Igazi Ruiz egy sorral feljebb kezdett. Sok köszönet nem volt végül benne, mert hiába került többször is helyzetbe rendre elpuskázta őket. Amióta nálunk játszik először jutott eszembe, hogy nem is ő az Igazi Ruiz, hanem csak egy hamisítvány. Most legalábbis úgy játszott, mintha önmaga fémszál nélküli olcsó másolata lett volna.

Ezzel szemben Cristian a két helyzetéből egyet gólra váltott, ami pontot is ért. Kár erre a mérkőzésre a szót tovább pazarolni. (Igen, igen mindkét gól szépségdíjas volt, tudom, tudom. De most türelmetlen vagyok, tehát ugorgyunk) Térjünk át inkább az értékelésre. Bmiky meghagyta, hogy ne osztogassak túl nagy jegyeket, ezért – hogy McPásztori mester szavajárásával éljek – szigorú leszek, de legalább igazságtalan.

Szóval:

Mincă 6 Filip Mrzljak marha nagy gólt lőtt neki az igaz. De azt ugyanúgy nem foghatta mint Cech Coutinho szabadrúgását. Ugye János? ;) Ellenben védett két ziccert, azok nélkül nincs pont.
Peteleu 4 Kiegészítő embernek jó lesz, de olykor bizonytalan volt, le lehetett sajnos futni a szélen.
Larie 4 Most valahogy ő sem régi önmaga.
A. Mureşan 4 Nem a belső védő pároson múlott, hogy nem kaptunk több gólt.
Tiago Lopes 4 Rajta sem.
kicsi_le Nouvier 4 Nagyon nincs formában.
kicsi_fel A 66 perctől Neagu 5. Az ő játéka azért jóval biztatóbb volt.
Filipe 6 Végre nem csak a frizurája meg a szakálla hasonlított a Xabi Alonsoéhoz, hanem egy beadása is. Gól lett hálistennek belőle.
Petrucci 4 Csak nézett mint a moziban a 30 méteres Mrzljak bombánál. Pedig akár közelebb is mehetett volna hozzá, védekező középpályás nem?
Păun 4 Ha Nouvier nincs formában mit szóljon ő?
kicsi_le Juan Carlos 4 Indoklás: lásd fent.
kicsi_fel A 71 perctől Hodgyai 4. Hiába székely gyerek vele sem kivételezünk. Mert sajnos nincs is miért. Bárcsak okot adott volna rá, mondjuk egy győztes góllal. Nem tette.
kicsi_gol kicsi_le Cristian 7 Két helyzetéből egyet értékesített, igazi klasszikus center fejes gólt szerzett. Az ötvenszázalékos helyzetkihasználás nem is olyan rossz. Ezért játszik a KVSC-ben és nem a Real Barcaban.
kicsi_fel A 85. perctől Horj. Bejött védeni az ikszet. Sikerült is neki, de ezért most nem osztunk neki osztályzatot.