6Jogos volt a 6 pontos levonás, döntötte el a lausanne-i Sportdöntőbíróság. Hogy mikor, azt nem tudjuk, de éppen most jutott eszükbe elküldeni a szövetségnek és a klubnak az ítélelet. A rájátszás ezzel végleg elúszott, viszont lesz három „edzőmeccse” a CFR-nek a Vásárhely elleni kupa-elődöntő előtt.

Iuliu Mureşan fél éven át tartó bizakodása ellenére ezúttal nem a klub javára döntött a TAS/CAS. Hogy jogosan, vagy nem, azt nem tudjuk, nem vagyunk mi sportjogászok, az biztos, hogy a 2014 december 31. előtti adósságokra nem tudta ráhúzni a CFR a tavaly februárban életbe lépett csődvédelmet.

Így aztán tavasszal csak két vagy három igazán fontos meccse lesz a csapatnak a 19-ból vagy 20-ból, attól függően, hogy mit játszik az ASA ellen. A bajnokságban pedig igazából csak arra kell vigyáznia, hogy az alsóház 14 fordulójában összekaparjon legalább 15 pontot – azalatt ugyanis levonás jönne a következő szezonra. A kieséstől azért nehogy már tartsunk ezzel a kerettel, és a Chiajna–Voluntari–Petrolul trió pontszámait (17, 15, 8) elnézve.