cfr_atlantas_cristian11

Az idei tél legfurcsább jelensége a Vasutas házatáján, hogy nemcsak a játékos-mozgás csökkent mininálisra, de az átigazolási pletykák is messziről elkerülték a csapatot. Érkezési oldalon mindössze Ruben Ribeirót dobta be újra a média, a távozásin pedig csak Camorát és Cristiant „adták el” a juhoknak, hétfőn pedig Petruccit a Sampdoria-Ascoli kettősnek. Ebből se lett semmit, az olasz kezdőként játszott az Atlantas ellen, és mivel hétfő éjjel Itáliában lezárult a transzfer-időszak, haza biztosan nem szerződik mostanában.

Az utolsó ciprusi edzőmeccsen a csapat simán verte a litván bajnokság bronzérmesét, Conceicao végre kezdőbe tette Tiago Lopest és Cristian Lopezt, viszont továbbra is érthetetlenül ragaszkodik Gomelthez és Vitor Brunóhoz. A tömzsi portugál az állítólag 35-ről bevarrt gólja mellett egy kapufát is heggesztett, de ettől szívesebben látnánk a padon.

CFR–FK Atlantas Klaipeda 3-1

Gólszerzők: Cristian (13., 11-esből), Vitor Bruno (35.), Pârv (85.), illetve (56.)

CFR: Mincă – Tiago Lopes (Dani, 51.), Larie (Goian, 55.), A. Mureşan, Camora (Horj, 74.) – Gomelt (Filipe, 61.) – Jakolis (Nouvier, 57.), Juan Carlos (Ene, 69.), Petrucci (Negruţ, 65.), Vitor Bruno (Pârv, Petruş) – Cristian (Beleck, 61.).