cfr_chiajna_maftei_paunNincs miért túl hosszúra nyújtani a Chiajna elleni meccs felvezetését, meg kell verni őket, és kész. A play-offért harcoló közvetlen riválisok egyike sem tudott győzni a hétközi fordulóban, de négy nyeretlen meccs után a Vasutasnak is muszáj már végre nyernie. Amúgy is tartoznak a fiúk a Concordiának az augusztusi vereségért.

Az augusztus óta ismétlődő sorminta (2 győzelem–2 döntetlen–2 vereség) amúgy is győzelmet ígér, és hát ennél könnyebb meccs nem is lesz már az alapszakaszban. Roşu becserélése a Pandurii ellen és Mincă nyilvános kritizálása akár jelzésnek is felfogható a kezdőre vontakozó változtatások terén, Petrucci visszatérésével pedig talán Filipe és Gomelt is egyszerre tűnik el a pályáról. Csak annyit kérünk, legyen ismét annyi helyzete a csapatnak, mint kedd este, mert még egyszer nem fog minden kimaradni.   

Ilyesféle kezdőkre számítunk

CFR: Vâtcă – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Jakolis, Petrucci, Roşu, Păun – Cristian, Beleck. Sérültek: Marc, Ene, Guima.
Chiajna: Matache – Bărboianu, Mamele, Tincu, Bucurică – Giurgiu – Serediuc, M. Cristescu, Purece, V. Lazăr – Pena. Sérültek: Curileac, Vagner, Buleică, Ad. Cristea.