cfr_iasiHárom hónap alatt harmadszor játszik a CSMS Iaşi ellen a Vasutas, és ha nem lenne elég, december 15-én lesz még egy kupameccs is ellenük. A Fellegvárra viszont csak most jönnek a moldvaiak, a play-off érdekében pedig muszáj leverni őket.

Bajnoki szünet után mindig nehéz belőni a csapat formáját, ráadásul ez egy hirtelen jött szabad hét volt, amelyet csak az olasz meccs lekötése után iktatott be a szövetség. A CFR-től ugyan csak Păun volt távol ezalatt, aki újabb két kezdőként megvívott meccsen van túl az U21-es válogatottban, de érdekes látni, hogy elődeivel ellentétben Dican Feri nem hive az ilyenkor megszokott edzőmeccseknek.

Az ellenfél a szeptember-októberi nyeretlenség után mostanra ismét formába lendült, a kupát is beszámítva négyet megnyertek a legutóbbi öt meccsükből. Legutóbb a Panduriit kapták el óriási bírói segítséggel, viszont közben Nicolo Napoli edző belekeveredett egy fogadási botrányba – ezen valamiért nem igazán lepődtünk meg.

Az biztos, hogy a Voluntari elleni első félidőhöz hasonló játékot a kicsik ellen nem negedhet meg magának a csapat, ha tényleg komolyan gondolja a rájátszásba jutást, főleg hogy az alapszakaszban még hátralevő kiesőjelölteket (Petrolul, Chiajna) nagyjából a következő két hétben letudja a csapat.    

Ilyesféle kezdőkre számítunk

CFR: Marc – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Gomelt – Jakolis, Petrucci, Filipe, Vitor Bruno – Cristian. Sérültek: Guima, Roşu, Ene.  
Iaşi: Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Bădic – Mitics, Enescu – Bosoi, V, Gheorghe, Bőle – Golubovics. Eltiltva: Nuno Viveiros. Sérült: L. Ganea.