cfr_voluntari1Mulţescu mester továbbra sem tud nyerni a Vasutas ellen, pedig a középpálya mindent megtett az öreg első sikeréért. A csapat 0-2-ről megmentett egy pontot az utolsó negyedórában, ezért jár a dicséret, viszont az azt megelőző 75 percet nézni is rossz volt. Cristian tényleg bejelentkezett Tadé trónjára.

Pedig semmi extrát nem csinált a Voluntari, csak megnyerte a párharcokat a középpályán, majd könnyedén szétkontrázta a megzavarodott KVSC-t. Gomelt, Petrucci és Filipe botrányosan sok labdát adott el, ebből Voduţ és Koné rendszeresen lendületből törhetett kapura, szerencsére Larie, Camora és Marc mentette, ami menthető volt. Az első félóra tíz hazai lövéséből így csak egy ment be, a hátrányban látványosan bepánikolt CFR támadásai viszont Cristian két korai fejesét leszámítva el se jutottak a kapu környékére. A belső középpályások ugyanis nemcsak labdaszerzésben, de passzhatékonyságban is katasztrófálisan teljesítettek, a szélsők pedig kevés labdát kaptak – a teljes csapat kritikája, hogy Camora felfutásai jelentették a legnagyobb veszélyt.

Szünetben Dican lekapta Gomeltet és átállt a kétcsatáros játékra, de a védelem engedte Novacot szabadon lőni, kétgólos hátrányban pedig elúszni látszott a meccs. A felíveléseket Beleck nem tudta megtartani, a szélsők lecserélése viszont bejött, Nouvier és Jakolis ugyanis legalább megnyitotta az utat a szélsővédők beadásainak. Tiago Lopes pedig megmutatta, hogy kell tiszteségesen centerezni, aztán Jakolis futotta le a hülyén kirohangáló kapust – Cristiannak pedig sem a közeli fejes, sem a 11-es berúgása nem okozott gondot. A végén nagyon ment a győztes gólért a csapat, de közben Marcnak is kellett egy nagyot védenie, hogy a nehezen összekapart pontocska megmaradjon.   

Így játszotok ti

Marc 6 Két pontos átlövésből kapott gólt, közben kétszer is megállította az egyedül kapura törő csatárt.
Tiago Lopes 6 Az első félidőben Vodut őrzése lekötötte az energiáját, a másodikban aztán szokás szerint tőle jöttek a legjobb beadások.
Larie 6 Kétszer is gólhelyzetben blokkolt a kapu előtt.
A. Mureşan 6 A csapat leghiggadtabb védője volt.
Camora 7 Az egyetlen, aki mind a két félidőben tiszteségesen futballozott.
kicsi_le Gomelt 3 Gólpasszt adott az ellenfélnek, saját társhoz viszont véletlenül se passzolt.
kicsi_fel kicsi_sargalap Félidőben Beleck 4. Lekötötte a védőket, de a kapura most is veszélytelen volt.
kicsi_le Vitor Bruno 4 Borzalmasan rosszul végezte el a pontrúgásokat.  
kicsi_fel kicsi_sargalap A 64. perctől Jakolis 5. Sokat futkározott feleslegesen, aztán egy előrevágott labdából kiharcolta a 11-est.
Petrucci 4 Az első gól előtti helyzet az ő eladott labdájából alakult ki.
Filipe 4 Megint túlságosan önző volt.   
kicsi_le Păun 4 A hatoson belüli luftja volt az egyetlen emlékezetes megmozdulása..
kicsi_fel A 60. perctől Nouvier 5. Elvitte a védőket Camora felfutásai elöl.
kicsi_gol kicsi_gol Cristian 7. Helyzetbe egyedül ő tudott kerülni, lőtt két gólt, hozott egy pontot.