Alexandru Traian Marc,Eddy Harkem GnohereElhanyagoltuk a blogírást az elmúlt héten, bár témaötletünk lett volna, de legalább maradt a téli szünetre. Jómagamat a nemzetközi futball bonyolult összefüggései, McPásztori mestert a jeles tanuló ifjúság nevelése, KEG cimborát pedig a szüret (jövőre is finanszírozni kell Bogrács Huba időutazásait!) akadályozta, de a csapat napjai is nyugalomban teltek. Szerda este viszont újra játszik a KVSC, kedvenc bukaresti pályáján.

Ahhoz, hogy tavasszal végre a Fellegváron is legyen már egy Ligakupa-meccs, ismét le kéne győzni a Dinamót. Szerencsére ez az elmúlt években jól ment a csapatnak, és az sem elhanyagolható, hogy Piros Pincsiknek szombaton lesz a következő bajnoki meccsük, ráadásul az ASA ellen, míg a CFR-nek csak hétfőn. Azaz Rednicnek jóval több oka van pihentetni vagy a piros laptól megóvni az alapembereit, mint Dican Ferinek, ezért a Dinamo kezdőjét meg sem próbáljuk megtippelni.   

A Vasutasnál sem számítunk a lehető legütősebb kezdőre, de szerintünk a tartalékok közül leginkább azok fognak majd játszani, eddig is bőven kaptak lehetőséget. A magam részéről egy Mincă – Dani, Larie, Goian, Camora – Jakolis, Petrucci, Veres, Nouvier – Cristian, Beleck tizenegyre szavaznék. Válogatott fellépése csak Păunnak volt az elmúlt időszakban, de ő is pénteken játszott Luxemburgban a román U21-es csapattal, szóval nem lenne meglepő a beállása.