dinamo_cfr_paunAmikor Feussi a 20. másodpercben letarolta Păunt, bevillant, hogy ezt a csókát vásárhelyi korszakában is kiállították a KVSC ellen. Az események további alakulása már cseppet sem lepett meg: a csapat a szezon eddigi leghiggadtabb és legjobb focijával kicsinálta a Dinamót, Voiculeţ pedig akkora gólt lőtt, mint Berci Manchesterben.

Dican Feri egyrészt Gomelt kezdőbe állításával, másrészt a csapattól eddig szokatlan játékstílussal lepett meg: a CFR ezúttal nem rohant, hanem inkább lassította a játékot, és a labda birtoklására helyezte a hangsúlyt. Ennek eredménye öt lövés volt az első negyedórában, miközben a Dinamo támadásai többnyire már a félpályánál elakadtak. Mindkét csapat két centerrel állt fel, ám a középpályát Petruccinak köszönhetően a CFR kontrollálta, miközben a Dinamo csatárai kosárcenter módjára próbálták – többnyire sikertelenül – beforgatni Goianékat.

Az állóháborút aztán egy újabb Feussi–Păun párharc borította fel, a kameruni 11-est és pirosat érő módon rúgta fel Alexet, Cristian pedig újabb találatával bejelentkezett Tadé üresen hagyott gólkirályi trónjára. Az emberelőnyben a csapat kaotikusan fogadta a felbőszült Dinamo rohamait, de Marc fél perc alatt kétszer is óriásit védett. Jókor jött a szünet, főleg, mikor kiderült, hogy Rednic ezt arra használja fel, hogy elpofázza magát a kispadról. 

dinamo_cfr_cristian11

Aztán Jakolis kipontozta Filipet is, a CFR pedig kettős előnyben azt tette, amit tennie kell: széthúzta a pályát és eldugta a labdát a fejetlenül rohangáló Dinamo elöl. Dican óvatosságból lekapta a sárgalapos Goiant, majd Voiculeţ beküldésével a középpályát is agyonzsúfolta, ezért nem játszott feltétlenül gólra a csapat, de így is összejött 11 lövés ebben a félidőben. Cerniauskas védte, amit védhetett, de Voiculeţ kegyetlenül eltalált bombája ellen senkinek nem lett volna esélye. A végén a köpködő Matei is kiment, de ez már legyen a Dinamo baja . A Vasutas okos focival, a végén már némileg megalázó stílusban oktatta a Dinamót, csendben szólunk, hogy a 6 levont pontot is beszámítva már harmadik a tabellán a csapat, 2 pontra az első helytől.   

dinamo_cfr_tiagolopes

Így játszotok ti

Marc 7 Az elején elnézett egy beadást, de aztán a Dinamo mindkét ziccerét megfogta.
Dani 6 Az ember aki minden meccsen ugyanolyan átlagosan játszik.
Larie 8 Tökéletes szerelések a legnehezebb pillanatokban is.
kicsi_sargalap kicsi_le Goian 6 Keményen ütközött, feküdt neki a fizikális foci a rohamnégerek ellen.
kicsi_fel A 48. perctől Tânc 6. A kettős emberelőny miatt már nem sok dolga akadt.
Tiago Lopes 6 Ezúttal inkább csak a védőmunkájára figyelt.
kicsi_le Jakolis 7 Ha belövi a helyzeteit, most J3-ról beszélünk. Szétfutotta a Dinamo védőit, róla állították ki Filipet.
kicsi_fel A 78. perctől Nouvier. Győztes meccsen mutatkozott be a Liga 1-ben.
Gomelt 6 Meglepő volt, hogy játszott, túl sok mindennel nem tűnt ki.  
Petrucci 8 Uralta a középpályát, remek indításokat adott, de a lövéseit védte Cerniauskas.
Păun 7 Kipontozta Feussit, kiharcolta a 11-est, utána már könnyedén került a védők mögé.
kicsi_gol kicsi_le Cristian 7 Sokáig nem kapott jó labdát, de a 11-est profin belőtte, szünet után pedig a mezőnyben is aktív volt.
kicsi_fel kicsi_gol A 66. perctől Voiculeţ 7. Jött, lőtt, döntött.
Beleck 6 Kihagyott két ziccert, amelyet illett volna belőni.