cfr_botosani_carter… zsinórban már harmadszor, csakhogy végre hazai pályán, mert idegenben egyelőre nagyon nem megy. Botoşani ellen amúgy is szerettünk játszani, csak Rednic nem tudta megverni őket. Csupán egy kérésünk van: Mureşant védősorba, és Voiculeţet a középpályára.

A Botoşani két várakozáson felüli szezon után a nyáron nagyon elszúrta a keret átalakítását, emellett az önbizalmuk is mintha elment volna a Legia Varsó elleni Európa Liga-párharc után. Nyolc forduló alatt csak Iaşi-t tudták nagy nehezen megverni, közben meg folyamatosan keresik a csapatukat, mert a nyáron érkezett tucatnyi új játékos közül még senki nem vált húzóemberré. Továbbra is kellemetlen ellenfelek tudnak lenni, de valahogy mintha már hiányozna belőlük az előző két évben égő tűz.

A Vasutas pedig játékban nagyon hasonló meccseket játszik itthon és idegenben, de miközben a Fellegváron a védelem eddig hibátlanul teljesített, a kinti meccseken rengeteg volt hátul a hiba. Tânc most kilőtte magát a csapatból, de Goian lassúságától is tartunk, ezért látnánk szívesebben hátul a középpályán szürke, de a párharcait megnyerő Mureşant. Petrucci mellé pedig jöhet a hatékonyan passzoló és távolról jól lövő Voiculeţ – két kreatívabb belső emberrel Roşu kiesése óta nem játszott Dican. Neluţ már elkezdte a futóedzéseket, de a visszatérése csak a válogatott szünet után várható. A padra pedig mindenképpen jöjjön Carter is, mert elég fura, hogy az elmúlt két meccsen nem volt cserecsatára a KVSC-nek.   

Ilyesféle kezdőket várunk

CFR: Marc – Tiago Lopes, Larie, Mureşan, Camora – Jakolis, Petrucci, Voiculeţ, Păun – Cristian, Beleck. Eltiltva: Tânc. Sérültek: Roşu, Guima.
Botoşani: Iliev – Patache, Miron, Cucu, Plămadă – Costin, Vasvári – Fülöp, Cabrera, Batin – Roman. Sérültek: Acsinte, Cordoş.