chiajna_cfr_beleckŐrült első és utolsó 20 perc, közte majd egy órányi dögunalom, pocsék helyzetkihasználás, és egy buta védő hibáin elment meccs – így kapott ki először a chiajnai stadionban a KVSC. Marian Cristescu pedig végképp a Fellegvár első számú közellensége lett, aki a Brassó, az U és az Astra után immár negyedik csapatában szerzett gólt a CFR ellen.

Kapusbravúr, centikkel mellé, felsőléc és még egy kapusbravúr – az első 23 percben négy gólt is lőhetett volna a Concordia védelmét a széleken rendre feltörő CFR, de Cristian kétszer, Mureşan és Beleck sem tudta beverni a hatalmas helyzetet. A Chiajna viszont egyből kihasználta a maga egyetlen lehetőségét, amelyet Păun rizikós hátrapassza teremtett meg. Ezt követően aztán 65 percen át kapura se lőttek a hazaiak, akik csak a CFR támadásait próbálták lassítani.  Nem volt nehéz dolguk ebben, mert a csapat feladta az addig hatékony széljátékot, és inkább középen próbálkozott kiszolgálni a védőkkel birkozó két centert.

Az állófocit Voiculeţ beállása pörgette fel, aki végre nem csatárt, hanem támadó középpályást kellett játszon, és az sokkal jobban megy neki. A csapat ráadásul elkezdett távolról is lőni, amivel mélységben megbontotta a Concordia védelmét, így aztán egy hosszú indítás után jött az egyenlítés, Beleck első kolozsvári góljával.

Tânc buta és teljesen felesleges faultja miatt azonban a végjátékban ismét elvesztette a meccs ellenőrzését a KVSC, bár a semmiért befújt 11-esnél Marc még megmentette a csapatot, folytatva a Mario+Mincă-féle hagyományokat. A védelem azonban Goian becserélésével sem rendeződött, és Cristescu kihasználta a káoszt, így még az egy pont is elment, pedig a helyzetek alapján simán meglehetett volna a győzelem. A védelemben azonban most is rengeteg volt az egyéni hiba, Tânc várhatóan hosszú időre kiírta magát a kezdőből. Csakhogy ezért három ponttal fizetett a csapat.     

Így játszotok ti

Marc 6 A góloknál nagyon kiszolgáltatott volt, a 11-est viszont nagyon megérezte.
kicsi_sargalap Tiago Lopes 5 Most is benne volt szinte minden akcióban, de a beadásai nem találtak embert. Nevetséges 11-est fújtak be ellene.
Larie 6 A meccs nagyrészében a többiek hibáit kompenzálta hátul.  
kicsi_sargalap kicsi_poroslap Tânc 3 Elment rajta a meccs, az első gólnál megint mögéje futott be a csatár, a másodikban két ostoba sárgát szedett össze.  
Camora 5 Nincs formában, főleg a támadójátéka esett vissza. Küzd, de nincsenek hasznos megoldásai.
Jakolis 6 Ő bontotta meg a legtöbbször a védelmet, négy remek helyzetet teremtett, de a többiek mind kihagyták.
Petrucci 4 Rettenetesen passzív volt.
kicsi_le A. Mureşan 5 Szokatlanul sokat ment előre, bátran lődözött is, de a felsőléc ellene volt.
kicsi_fel Az 59. perctől Voiculeţ 6. Végre az igazi posztján játszott, és ez látszott is, lövéseivel és indításaival is felpörgette a támadásokat.   
kicsi_le Păun 4 Nem jöttek be a cselei, gólt kapott a csapat a hibájából.  
kicsi_fel kicsi_sargalap A 64. perctől Vitor Bruno 4. Állófocit játszott most is.
kicsi_le Cristian 5 Az első öt percben eldönthette volna a meccset, a két kihagyott ziccer után már csak erőlködött.  
kicsi_fel A 82. perctől Goian. Egy megzavarodott védelmbe állt be, nem tudott segíteni.
kicsi_gol Beleck 6 Három helyzetéből egyet végre bevert.