cristian_goloromA turnu severini kapufák voltak a Pandurii legjobbjai, ritka, hogy a Vasutas nem tud megnyerni egy olyan mérkőzést, amelyen háromszor többet lő kapura az ellenfelénél: az összes kísérlet száma 11-3, a kaput is eltalálóké 6-2 volt, az eredmény mégis csupán 1-1 lett.

Dican Feri idegenben is bevállalt egy kétcsatáros felállást, és igazából bejött neki: Cristian és Beleck mélységben széthúzta a Panduriit és a pálya teljes szélességében folyósokat nyitottak a mélységből érkező társaknak. Az utolsó passzok azokban nagyon pontatlanok voltak, ráadásul a Camora-Păun balszél sokkal halványabban teljesített, mint a másik oldalon Tiago Lopes és Jakolis, és a CFR betörései többnyire elakadtak a kapu előtt. A két kolozsvári támadó felváltva játszott osztogató és beinduló embert, egy ilyen akciónál Mingote összebénázott egy kapufát Belecknek.

A Panduriinak 35 percig egyetlen lövése sem volt, de a második szögletüknél borzalmasan helyezkedett a CFR védelme: a labdát lefejelő Droppa és a hosszú oldalon betaláló Momcsilovics is teljesen szabad volt. A zavart tetézte Larie és Tânc egymásra várása, de utóbbi legalább visszaért szerelni a totojázó Romant. Az egyenlítést a lehető legegyszerűbben hozta össze Lopes és Lopez – kíváncsian várjuk, Haţegan végül kinek könyveli el a gólt. Egyelőre úgy tűnik, öngólnak adják.

A második félidőre felpörgött az addig nagyon statikus Pandurii, de Hora kolozsvári formáját idézte a kapu előtt, Wellingtont pedig mindig sikerült lesre állítani a védelemnek. Beleck másodszor is eltalálta a kapufát, bár ennél Mingote már pozitív hős volt, a végén pedig Petrucci lőtte az égbe a meccslabdát. A második félidő rohanósabb focijára mindkét csapat a játék tördelésével reagált, az első 45 percben mindössze 8 fault volt (2-6), a másodikban viszont már 21 (12-9). Veszélyesebb helyzeteket a Pandurii állított meg ezzel a módszerrel, nem véletlenül kaptak négy sárgát hazai pályán, ebből kettőt az utolsó öt percben.        

Így játszotok ti

Marc 6 Most is a hazaadások elrúgdosása volt a legfőbb feladata, nagyot csak egyszer kellett védenie, a gólnál nem volt ideje átérni a hosszúra.
Tiago Lopes 7 Néha túlcifrázta az átlépős vagy sarkazós cseleket, de megint gólpasszt adott.  
Larie 7 Becsúszott egy-két hiba nála is, de higgadtan irányította a védelmet.  
Tânc 6 Vegyítette a nagy hibákat a létfontosságú mentésekkel.
Camora 6 Precíz védőmunka, ideges felfutásokkal.
kicsi_le Jakolis 6 Jól gyorsult fel az üres területeken, de pontatlanok voltak a kulcspassz-próbálkozásai.
kicsi_fel A 89. perctől Voiculet. Megizzadni se volt ideje.
kicsi_sargalap A. Mureşan 5 Ezúttal lőni is próbált, bár ne tette volna.
Petrucci 5 Négyszer is próbálkozott a visszatett labdákból, de csak egy volt veszélyes.
kicsi_le Păun 5 Figyeltek rá, nem is ment neki a játék, egyszer se jutott be veszélyesen a tizenhatosba.
kicsi_fel A 81. perctől Vitor Bruno. Volt aki beívelje a végjáték szabadrúgásait.
Cristian 7 Jól tartotta meg a labdát, kétszer is veszélyesen fejelt kapura, az egyikből gól lett, még ha nem is neki könyvelik el.
kicsi_le Beleck 6 Egy beadás és egy lövés kellett neki két kapufához, nem volt szerencséje.
kicsi_fel A 73. perctől Negruţ 4. Kétszer is volt területe kapura törni, de túl gyorsan szerelni tudták.