petrucci_temesvar_2015A Fellegváron lesz a 4. forduló első meccse, péntek délután klubtörténelmi meccset játszik a Vasutas és a FC Voluntari. Bár a veteránokkal felturbózott ellenfélnek eddig sikerült veretlennek, de egyben nyeretlennek is maradni az élvonalban, a találkozó ettől még a kötelező győzelmek kategóriájába tartozik.

A Voluntari eddig hazai meccsein is inkább kontrázott, főleg a bal szélen, szóval a meccs kulcsa az lesz, milyen gyorsan sikerül megszerezni a vezetést, és kihúzni ezzel őket a bunker-taktikából. Még egyszer aligha fog három rombolóval játszani a CFR, viszont ideje lenne Guima mellé megtalálni a legjobban passzoló második csatárt. Cristian eddig haszontalan, ha valóban ívelgetni akar a csapat, akkor jöjjön Carter, ha inkább kényszerítőkkel a védelem mögé kerülni, akkor Negruţ.

Tânc is nyugodtan maradhat a kezdőben Goian helyett, mert a védelemnek ezúttal beadások helyett nagy valószínűsággel főleg lerohanásokat kell majd megállítania. A meccs ritmusát persze aligha a nyáron főleg 30 feletti játékosokat (Maftei, Bălan, N. Grigore, a héten pedig Pancu) igazoló Voluntari fogja diktálni, de a balszélükön szereplő, Steauától kölcsönkapott Pârvulescu-Vâlceanu kettősre, valamint a sokadik Romániába tévedt Konéra azért oda kell figyelni. A régi tribünön helyet foglaló szerencsések kivételével mindenkinek ajánlott felszerelés a napszemüveg. 

Ilyesféle kezdőket várunk

CFR: Mincă – Coelho, Larie, Tânc, Camora – Tiago Lopes, Petrucci, Roşu, Vitor Bruno – Negruţ, Guima.
Voluntari: Balauru – Zaharia, Achim, Novakovics, Pârvulescu – Maftei, Călinţaru – Novac, T. Bălan, Vâlceanu – Hamed Kone. Sérült: Todoran.