craiova_cfr_lopesAz eltiltások miatt fél csapattal ment Craiovára a CFR, de nyugodtan itthon maradhatott volna még több alapember is. Vakációs hangulatú meccsen az ötödik helyre hajtó CSU-nak kellett jobban a győzelem, és végül be is gyűjtötte, mert Amadióval a kapuban ezen a tavaszon garantált volt a vereség.

A KVSC játéka a fiúk minimális motivációja mellett erősen megérezte a robbanékony támadók hiányát is, miközben Csanturia ezúttal nemcsak elöl volt fék, hanem a saját térfélen is eladta párszor a labdát. A támadójáték így távoli kísérletekre redukálódott, a csapat mind a kilenc lövése a tizenhatoson kívülről volt. Guima itta meg leginkább a statikus játék levét, mert szinte csak lábra kapott labdát, miközben a társak távol voltak tőle, ezért rendre cselezésre kényszerült.

A védelem az első félidőben hibátlanul szűrt, utána viszont a Craiova megtalálta a csapat gyenge pontját a hátvédsor mögé beemelt labdákkal. Baj azonban így is csak akkor lett a dologból, amikor Amadio egy erőtlen fejesnél úgy ejtette el a labdát, mint kofa a túl nehéz dinnyét. Innen kezdve kontrázhatott a Craiova, két lerohanását ki is használta, miközben Dican Feri még a cseréknél sem mert bevetni néhány újoncot. Pedig Carter negyedóra alatt több zavart okozott az oltyánok védelmében, mint Csanturia és Negruţ az egész meccsen.   

craiova_cfr

Bánkódni nincs értelme, a fene gondolta volna akár a szezon elején, akár februárban, akár két héttel ezelőtt, hogy semmi tétje nem lesz ennek a mérkőzésnek, mert már meglesz a bronzérem. Jöhet a vacáció, megérdemlik a fiúk, bár rövid lesz. Mi pedig jövünk pár érdekes poszttal a jövő héten.

Így játszotok ti

Amadio 4 Odaajándékozta az első gólt Bavabnak.
kicsi_sargalap Tiago Lopes 5 Meggyűlt a baja Nuno Rochával, előrejátéka alig volt.
kicsi_sargalap Larie 6 Ismét neki volt a legtöbb szerelése, a sárgájánál ártatlan volt.  
kicsi_sargalap Carp 5 Engedte fejelni az ellenfél legalacsonyabb játékosát.
Camora 6 Rajta nem tudott átrohanni a Craiova, szokatlan módon még szabadrúgást is elvállalt.
kicsi_sargalap Veres 5 Keményen, de kockázat nélkül játszott.
kicsi_sargalap kicsi_le Petrucci 5 Többnyire ő hozta ki a labdákat, de nem tudta felgyorsítani a támadásokat.
kicsi_fel A 85. perctől Ene. Érthetetlen csere volt.  
kicsi_le Csanturia 4 Unottan lötyögött a pályán.
kicsi_fel A 64. perctől Jazvic 6. Tőle jött a legveszélyesebb lövés.  
kicsi_le Negruţ 4 Semmi hasznosat nem csinált.
kicsi_fel A 76. perctől Carter. Nagyon akart bizonyítani, volt néhány szép kombinációja a bal oldalon.
Păun 5 Az első félidőben aktív volt, a másodikban eltűnt a játékból.
Guima 5  Túl sokszor kiszorult a szélre, kapura nem tudott fordulni.