dinamo_cfrMegint egy olyan döntetlent játszott a csapat, amely első látásra nem rossz eredmény, de a meccs képe alapján simán győzni kellett volna. A Dinamo elleni jó sorozat nem szakadt meg, de a gyors egyenlítés után még emberhátrányban is a Vasutas támadott a győzelemért.

Dican játéktervében egyre inkább előtűnnek olyan elemek, amelyek Laci távozása után egy időre eltűntek a csapat játékából. A Dinamót például ismét a széleken alapvonalig vezetett akciók után erőből a kapu elé lőtt labdákkal próbálta megverni a csapat (ezért is lett Jakolis újra jobbszélső, kellett a gyorsasága a támadásokhoz), és ezekből volt is bőven gólszerzési lehetőség. Viszont a bukarestiek védői közül Bunoza az első félidőben kétszer is az utolsó pillanatban mentett Camora, majd Tadé elől. A hazaiak szinte kizárólag a centerre fellőtt labdákkal operáltak, ami Larie fejjátéka ellen nem a legjobb ötlet, bár a Vasutas belső védői ezúttal a szokottnál több egyéni hibát követtek el.  

Az első félidő statikus, de többnyire a Dinamo térfelén zajló focija után a második jóval pörgősebb lett. A hazaiak egy CFR-szöglet után vittek végig szerencsésen egy kontrát, Elhamedhez előbb Muniru, majd Lopes mentése után is odapattant a labda. Camora három percen belül válaszolt egy hasonlóan furcsa góllal, a belőtt labdákat addig jól hárító Marc ezt szó szerint bevédte a rövidbe. Az utolsó félórában öt nagy helyzete is volt a csapatnak a győzelemre, de vagy sikerült túlkombinálni a helyzetet, vagy a hazai kapus védet nagyot.  

dinamo_cfr_carpAz utolsó negyedórát emberhátrányban is kontrollálta a KVSC, de végül kilenc kaput találó lövés is kevés volt a győzelemhez. Ilyen pontosan ebben a szezonban még egyszer sem célzott a csapat, a tíz kísérletből csupán egy ment mellé – az is egy védőről pattant ki. Ezzel szemben a Dinamo 8 lövéséből csak három ment kapura, igaz, a végén volt kettő, ami alig suhant mellé. A játékvezetésről csak annyit, hogy a CFR 12 faultra kapott három sárga és egy túlzásnak tűnő piros lapot, a Dinamo 21 szabálytalansága viszont csak két sárgát ért Haţegannál.  

Így játszotok ti

Mincă 6 Egy nagy hiba, egy nagy védés és egy peches gól.
Tiago Lopes 6 Visszatért eredeti posztjára, de így is a támadójátéka volt hasznos, a sok kapu elé ívelt és dobott labdával.
kicsi_sargalap Larie 6 A szokottnál idegesebben focizott.
kicsi_sargalap Carp 5 Túl sok felesleges faultja volt az ellenfél térfelén.
kicsi_gol Camora 7 Lélektanilag fontos gólt lőtt, de azért megkérdeznénk tőle: tényleg így akarta?
kicsi_le Jakolis 6 Befutotta a jobb, majd a bal szélt, de a beadásait hatástalanították.   
kicsi_fel A 87. perctől Negruţ. Sok ideje nem volt villogni.
kicsi_poroslap Deac 5 Középen távolabb került a kaputól a szokottnál, de így is ő mozgatta a csapatot. A pirosat túl szigorúan kapta.   
kicsi_sargalap Muniru 7 Párharcot alig vesztett, az eleján bátran lődözgetett is.
kicsi_le Păun 6 Klasszikus szélsőjáték helyett inkább kulcspasszokat láttunk tőle, a gólt hozó akciót is ő indította.
kicsi_fel A 70. perctől Csanturia 5. Ismét csak egyénileg próbálkozott.
kicsi_le Doré 5 Megint túl messze játszott a kaputól, hogy igazán veszélyes legyen. A sarkazások látványosak, de veszélytelenek.
kicsi_fel A 77. percben Veres. Megszilárdult vele a középpálya.
Tadé 5 Jól tört be szélről, kemény labdákat lőtt a kapu elé, de a végén elhibázta a meccslabdát.