FOTBAL - PETROLUL PLOIESTI - CFR CLUJVáltoznak az idők, és változnak az ember igényei. A Petrolul elleni vasárnapi meccs előtt például leginkább arra vágyok, hogy Tricának legyen végre valami edzői vénát mutató húzása, mert az elmúlt egy hónapban a hangzatos nyilatkozatok mellett mással még nem tűnt ki. Ő maga mondta Medgyes után, hogy a döntetlen immár nem elfogadható, jó lenne ezt a pályán is bizonyítani.

Értjük persze jól, hogy vékony a keret, de most, hogy újra itt van Petrucci és Doré, valamint éppen nincs eltiltva senki, azért már lehet variálgatni. Például eltüntetni a kezdőből a focit továbbra is egyéni sportnak tekintő Csanturiát, és nem Tadét erőltetni centerben – az nemcsak Dorénak, de még Jazvicnak is jobban fekszik. Deacot pedig tehermentesíteni kell a kettes-hármas őrizettől (az ellenfelek is tudják, hogy előkészíteni és váratlant hőzni csak ő tud ebben a Vasutasban), erre a legjobb módszer a kapitány szélről középre helyezése lenne – ott ugyanis nehezebb lenne izolálni őt.

A “csődtestvér” Petrolul sincs valami nagy formában, az elmúlt három meccsen egy pontot szereztek Rednic legényei, ráadásul tele vannak sérültekkel. Szeptemberben nagy és kellemes meglepetés volt a ploiesti-i győzelem, jó lenne valami hasonlóval előrukkolni. Már csak azért is, hogy a Fellegvár legnagyobb arcú és leggyorsabban megutált edzőjének arcára fagyjon az öntelt vigyor.   

Ilyesféle kezdőket várunk

CFR: Mincă – Jakolis, Larie, Ene, Camora – Muniru, Petrucci – Deac, Csanturia, Păun – Tadé. Sérült: Guima. 
Petrolul: Pecanha – Alcénat, Gerardo, Ipsa, Satli – Filip, Kronaveter – Nepomuceno, Marinescu, Texeira – Astafei. Sérültek: Beţa, Fanchone, De Lucas, Tamuz, Tchité, N’Koy.