medgyes_cfr_paunTrică bátor focit ígért, mégis egy túlságosan is óvatos csapatot küldött pályára Medgyesen, amely kigürcölt ugyan egy gólnélküli döntetlent, de elsősorban ismét egy kapusbravúrnak köszönhetően. Hatodszor védett büntetőt ebben a szezonban KVSC-hálóőr, elöl viszont senki sem tudta eltalálni a medgyesi kaput.

A CFR doktorai összedrótozták Lariét a meccsre, így végül nem volt szükség újabb improvizációra a védelemben, ugyanakkor Veres bekerülésével mégiscsak két rombolóval állt fel a csapat. Mivel a szintén nem kirobbanó formában levő Gaz Metan sem mert túl sokat kockáztatni, hamar állóháború alakult ki a pályán, egyetlen igazi gólhelyzettel az első félidőben.

Az összeesküvés-elméletek kedvelői szerint bizonyára nem véletlenül kapott az ötödik tavaszi meccsen negyedszer bukaresti bírót a Vasutas, Marius Avram mindenestre lazán elnézte, ahogy Szilágyi elakasztja Deacot a 16-osban. A második félidőben persze simán befújta a 11-est Mincă kirohanásánál, Tahar viszont ebben a szezonban másodszor se tudta berúgni. Biztos még Szuper Márió védéseit tanulmányozhatta, mert nem tudta, hogy Misunak balra nem lehet belőnni a büntetőt.

Hiába állt azonban többnyire jól a lábán a védelem, ha a támadóblokk összjátéka gyakorlatilag nulla volt. Csanturia most se akart passzolni, Deac kiszorította az ellenfél a vonal mellé, Tadé kiugrásai lesen haltak el, csak Păun befele indulásaiban volt fantázia. Doré játékát pedig egyszerúen nem értettük, egy az egyben átvette Csanturia szerepét, pedig bólyacenternek jóval alkalmasabb volna. Így aztán Tadé továbbra is hiába várta a labdákat, miközben a kongói 20-ról lődözgetett.

cfr_medgyes_minca11

Trică kritikája az is, hogy hiába voltak a korábbi meccseknél jobb tartalékjai, Jazvicsot másodpercekre küldte be, Negruţot pedig a padon felejtette. Az eredmény: 6 lövés, egyik sem kapura. Kevés, nagyon kevés.     

Így játszotok ti

kicsi_sargalap Mincă 8 Kettőt kellett csak védjen, de abból az egyik 11-es volt.
Jakolis 6 Kezdi megszokni a posztot, kétszer is középre besegítve szerelte a helyzetbe kerülő medgyesi támadót.   
kicsi_sargalap Larie 5 Fájdalomcsillapítókkal agyoninjekciózva játszott, a szokottnál jóval több hibával.
Ene 6 Ezúttal ő volt a biztosabb és higgatabb pont a védősor közepén.
Camora 7 A második félidőben szinte minden hazai támadás az ő felén futott, de nem tudták túljátszani.
Petrucci 5 Sokszor túl sokáig tartotta a labdát, az indításai is irtkán voltak jók.
Veres 6 Az elején óvatosan rombolt, de a második félidőben már bátran felment a támadásokkal is.
Deac 5 Gólt rúgott, lest fújtak. Felrúgták, nem fújtak. Küzdött, de jó beadása nem volt.  
kicsi_le Csanturia 4 Csak cselezett csacskán.
kicsi_fel A 63. perctől Doré 5. Furcsa volt, hogy nem ment be a kapu elé, csak távolról akart lőni.
Păun 6 Az első félidőben csak neki volt épkézláb lövése, a másodikban nem sok labdát kapott.
kicsi_le Tadé 5 Túl sokszor volt lesen, egyetlen sikeres lefordulása után mellé lőtt.
kicsi_fel A 90+2. perctől Jazvic. Egy szögletet kiharcolni volt ideje.