cfr_viitorul_paunInnen kezdve tényleg kizárólag a nemzetközi Sportdöntőbíróság kezében van a KVSC jövő évi Liga 1-es tagsága, mert ezzel a kerettel 30 pontot összekaparni a hátralevő 13 mérkőzésen esélytelenebb, mint egy Trabanttal Forma-1-es futamot nyerni. Túl van stresszelve a csapat, és nagyon úgy tűnik, hogy néhány játékos válla nem bírja el a terhet.

A Viitorul nem játszott jobban, csak eggyel több helyzetet használt ki a szezon legkaotikusabb meccsén. Ebből a másodikat a mi szempontukból lélektanilag leggyilkosabb pillanatban, másodpercekkel az egyenlítés után, Csanturia bepotyázott szabadrúgása után illett volna megnyugodniuk a fiúknak. Trică felelőssége megkerülhetetlen a történetben, mert egyelőre csak akkor tud teljesíteni a keze alatt a csapat, amikor minimálisak az esélyek (Ceahlăul és kupaderby emberhátrányban vagy Steaua-meccs), amikor elvárják tőle a győzelmet, látványosan begörcsöl a társaság. Ez pedig akkor is egyértelműen az edző sara, ha a vékonyka keret miatt sakkoznia kell a játékosokal a pályán.

A nyomás alatti összeroppanás legbiztosabb jele az újabb piros lap, Carp játékában a korai sárga után is végig benne volt a kiállítás rizikója. (Érdekes, hogy míg védőben higgadt tudott maradni  amoldovai srác, a középpályán folyamatosa felesleges kockázatot vállal.) A fejetlen összevissza rohangálásból egyedül Păun és Mincă tudott kiemelkedni, de ha Viitorul nem játszik hasonlóan kapkodó focit, simán rúghatott volna még 2-3 gólt az utolsó félórában.  

cfr_viitorul_tadeTrică legfontosabb feladata most a csapat megnyugtatása kell legyen, mert a hátralevő meccsekre leginkább higgadt fejekre volna szükség. A túlpörgés ugyanis eddig csak elemi hibákhoz és felesleges kiállításokhoz vezetett. Ha nem képes erre, akkor nem kéne erőltetnie ezt a szakmát. 

Így játszotok ti

Mincă 7 Öt nagy védése volt, a góloknál cserbenhagyta a védelem.
Jakolis 5 Nem bírt Tanaséval, aki hétszer lőtt kapura mellőle. Egyszer nagyot mentett a gólvonalon.
kicsi_le Larie 6 Vele most se volt gond, bár a többiek hibáinak kijavítására már nem maradt ereje. Sérülés miatt esett ki. 
kicsi_fel Az 59. perctől Veres 5. megint teljesen idegen posztra állt be, elrúgdosta a feléje menő labdákat, de többre nem vállakozott.
Ene 4 A csapat leggyengébb láncszeme, nagyon bizonytalanul játszott.
Camora 5 Rutinból hozta a meccset, de a végén felesleges csatákba ment bele Nicoliţával.
kicsi_gol Csanturia 5 Önzőn cselezgetett és lődözött, az egyiket bevédte Albut.
kicsi_sargalap kicsi_le Muniru 6 A korai sárgalapja után kicsit túl óvatosan focizott.
kicsi_fel A 77. perctől Negruţ. Kereste a helyét a káoszban
kicsi_sargalap kicsi_poroslap Carp 4 Felesleges cselek és faultok, bután kiállítatta magát.  
kicsi_sargalap Păun 6 A csapat legjobb támadója, bátran lőtte a kaput, a lábában volt az egyenlítés.
Tadé 6 Sokat mozgott ki a szélre, hogy teret nyerjen. Bármennyit faragták, ment tovább, nem kunyerált faultokat.
kicsi_sargalap kicsi_le Jazvic 4 Alig kapott labdát, kapura teljesen veszélytelen volt.
kicsi_fel A 67. perctől Tiago Lopes 4. Balszélre jött be, védőként fejezte be, egyikben se volt hasznos.