tade_zrinsjkiA harmadik helyért játszik vasárnap a csapat az Istria Winter Cupon, a szerb FK Novi Pazar ellen. A Zrinjski Mostart sikerült ugyan megverni, de mivel Gyirmót is nyert, a hármas körbeverésből a boszniai klub jött ki a legjobban. Tadé visszatért, Petrucci viszont elment a Szombathelyre, Haladáshoz.  

A francia tank, ha már elunta a csapatkeresést, rögtön lőtt egy győztes gólt a mostari hálóba, de a csoportelsőséghez még három kellett volna. Szintén először játszott a felkészülés során Tiago Lopes is, és a cseréket elnézve Trică számára ezúttal fontosabb volt az eredmény, mint a keret tesztelése.

Nincs már viszont Petrucci, aki inkább a Haladást választotta, ahol az NB I-ben maradás a cél, viszont ezért hajlandók Rocchi után más olaszokat is megfizetni. Hiányozni fog a digó, mert nem sokat játszott, de akkor nagyon jól. Jó lenne tudni, anyagilag mennyire érte meg a klubnak az elengedése.

CFR–Zrinjski Mostar 1-0

CFR: Amadio – Tiago Lopes, Larie, Tânc, Camora – Muniru, Filipe – Csanturia (Păun, 84.), Jazvic (Costea, 69.), Jakolis – Tadé (Carter, 78.).
Gólszerző: Tadé (16.)
A csoport végeredménye: 1. Zrinjski 6 pont (9-3), 2. CFR 6 (7-4), 3. Gyirmót 6 (5-9), 4. Novigrad 0.