miriuta41Ritka, hogy a második és az utolsóelőtti helyezett összecsapásának komoly érzelmi töltete legyen, de vasárnap este biztosan lesz. Lacitól alighanem elbúcsúzunk a CSMS Iaşi elleni mérkőzés után, de hogy a közel egy hónapja edzőt kereső Győri ETO mi a fenének nem bírja ki a hátralevő két őszi meccsét nélküle, arról fogalmunk sincs.

Arra viszont választ kaptunk, hogy Laci miért nem marad. Na nem tőle, hanem az UEFA-tól, amely a pénzügyi fair-playt megsértő csapatok közé sorolta a CFR-t, ennek pedig könnyen az európai kupaszerepléstől való eltiltás lehet majd a követlezménye – azaz az eddigi eredmények értelmüket vesztik. Ha a klubnál ebből az üzenetből se értenek, akkor tényleg le lehet lakotolni a stadiont.

Ilyen problémás időszakban amúgy aligha jöhetett volna ennél könnyebb meccs, a CSMS keretének jó része kórházban van, négy játékost (Johnson, Dima, Vladu, Dedu) a napokban küldtek el, és hát velük se sokra mentek. Nálunk az összeszokott védelem bomlik meg Larie négy sárgája miatt, a nagy kérdés az, hogy a támadóblokkban Laci ismét bevet-e pár fiatalt? Az elmúlt tíz napban Afrikát körbeutazó Doré aligha kap teljes játékidőt.

Ilyesféle kezdőket várunk

CFR: Felgueiras – Szusics, Ene, Rada, Camora – Monroy, Petrucci – Tiago Lopes, Jazvic, Ivanovszki – Guima. Eltiltva: Larie. Sérültek: Negruţ, Deac, Tadé.
Iaşi: Caparco – Voicu, Munteanu, Mitics, Bădic – Creţu, Olah – Novac, Ciucur, Bőle – Dobre. Sérültek: L. Mihai, Mihalache, Wesley, Călugăru, Onduku, Ţigănaşu, Coşereanu.