costea_brassoA Brassó elleni 1-2 után agyonizzadtan, lehajtott fejjel az öltözőbe ballagó KVSC-játékosokat egy üzenet fogadta a taktikai táblára írva. Levél formájában mi is megkaptuk egy magát megnevezni nem kívánó személytől, akire rendőrségi források Boulanger úrként hivatkoznak, de barátai és tisztelői csupán „Te ló!” megszólítással illetik.

Kedves fijjug!

Jól gitolltatok most velem. De nem harakszok. Csak dühös fagyok. Mert a ruleten nyert péncemet feltettem rátok. Meg a Petrollra is, de asz most mind1. És nem értem. Hogy lehet fél órájig jóll foczini. Utána meg sehogy. Hogy nem lehet 3 méterről azt a büdös bőrt berúkni  a kapubba. Nekem mindig sikerült. A bérukás. A kocsmában.

Esz a metcs ojjan volt mint a forralt bor jégkockával. Élveszhetetlen. A másodigg fél időben úgy lődörögtettek a pályán öccevicca mint a légionárusok őrmester nélkül a Szaharában. Ahejett hogy lőjetek. A kapura!!!!! Eszt a Mirko gyereket mifelénk Oranban egy hétig vernék az árbocrudal. Bezekk azt a fickót, aki köpcösebb a legköpcösebb gaszembernél, a Duskó Hobkinznál is, hagytátok rúkni. Eszért én gelett berúkjakkk. Ha lett vóna miből!!!! Még egy főlegvári koktélra se futotta. (A ferenczvárosi fordítottja: 2 rész rum meg 1 rész rum, de jól összerázva!)

Fijugg arra kérlek Diteket. Mit kérek, térden álva gönyörgök! Alászatosan esedeszem! Hogy ne rúggjatok töbet gólt a meccs elején. Asz nem jó negteg! Akkor ti se nyertek és én se nyerek! A végén rúkjatok mert asz a jóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Giválló diszteletel,
Netuddki

cfr_brasso

Így játszotok ti

Felgueiras 5 Minden 11-est ő sem tud megfogni.
kicsi_sargalap Tiago Lopes 4 Beadni tud, védekezni már kevésbé.
Larie 6 A védelem legmegbízhatóbb embere volt ismét, rajta semmi se múlott.
Rada 5 Hullámzóan játszott, váltogatva a hibákat és a szép megoldásokat.
Camora 6 Végigrohangálta a balszélt, adott 3-4 gólpasszal felérő beadást, amit a támadók nem tudtak belőni.
kicsi_sargalap Monroy 5 Hiába futja be az egész pályát, ha nem veszélyezteti a kaput.
kicsi_le Christian 4 Alig nyert párharcot, alig adott jó passzt.
kicsi_fel A 74. perctől Muniru 5. A támadásokhoz nem tudott hozzátenni, de megmentette a csapatot a harmadik bekapott góltól.
kicsi_gol kicsi_sargalap kicsi_le Csanturia 6 Az első félórában klasszis teljesítmény nyújtott, élményszámba menő mélységi passzokkal, utána viszont a labdával is alig találkozott.
kicsi_fel A 69. perctől Păun 5. Vészmegoldásnak jött be, nem volt más támadó a padon, de a cserék közül így is ő volt a leghasznosabb.
kicsi_sargalap Ivanovszki 4 Mindkét oldalon összehozott egy-egy 11-est és kihagyott öt hatalmas helyzetet.
kicsi_le Costea 5 Sokszor csak botladozott a szélen, de jól nyitott teret Camora elfutásainak. Nagy helyzetben gyengén lőtt.
kicsi_fel Szünetben Jakolis 4. A bal szélre jött be, ahol nem értette meg magát a többiekkel. Csanturia lecserélése után ment át jobbra, de hiába gyors, ha a lövései gyatrák.
Guima 5. Ő is be volt oltva góllövés ellen, de közbe a többiek számára is teremtett helyzeteket a lefejelt labdáival.

Fotók: Riti József Attila