chiajna_cfrElőször szerzett korai gólt a csapat ebben a szezonban, de először tudott CFR-vezetés után egyenlíteni az ellenfél is. Guima és Doré kihagyta a helyzeteit, Laci szerintünk elcserélte magát, így a végjátékban most nem voltak gólszerzési lehetőségek, ez pedig két pontba került Chiajnán.  

Ahhoz szoktunk az elmúlt hónapokban, hogy az első negyedórában csak kapni szokott gólt a Vasutas, így a 4. perces vezetést nem tudtuk hova tenni. Igaz, ezt a gólt nem kolozsvári játékos lőtte, de az Ivanovszki–Dragarszki macedón barátság efajta megnyilvánulását értékelni tudjuk. Amúgy az első félóra tipikus CFR kontra kiscsapat meccs volt, a fiúk agresszív egészpályás letámadása megfojtotta az ellenfél támadásépítését, de a kikényszerített védelmi hibákat most nem sikerült gólra váltani. Igazán közel ehhez csak Doré járt, de Dragarszki szépen blokkolta.

A Concordia hiába próbált átrohanni a középpályán, mégis talált egy gólt pontrúgásból, amikor nem siekrült levédekezni a kétméteres Bagaricsot. Az első félidő végére teljesen meghalt a CFR szélsőjátéka, Laci le is kapta szünetben Csanturiát, majd újabb negyedóra után Ivanovszkit is. Jakolis pedig sikeresen fel is pörgette a támadásokat, de Guima sem két, sem hat méterről nem tudott betalálni – pedig azt a felsőlécest már benn láttuk.

A portugál center lecserélését azonban nem értettük, Dorét sokkal nehezebb volt megjátszani a tizenhatosban, nem véletlen, hogy az utolsó 20 percben már nem voltak helyzetei a csapatnak. A végén pedig az egy pontért is kellett izgulni, elszoktunk már attól, hogy beszorítsák a csapatot. De ezt a meccset a 70. percre simán el lehetett és kellett volna dönteni.  

Így játszotok ti

Felgueiras 6 Két nehéz lövést kellett kitolnia az első félidőben, Bagaric fejesének íve előreláthatatlan volt.
kicsi_sargalap Szusics 5 Mázlija volt, Hategan nem vette észre a kapu előtti kezezését.
Larie 6 Jó helyezkedéssel nyerte meg a párharcait.  
Rada 7 Egyszerűen, elegánsan takarított, sok megelőző szerelése volt.
Camora 6 Megint tőle jöttek a legjobb beadások.
Monroy 6 Berohangálta az egész pályát.
Christian 5 A taktikai faultok királya, de támadásban halvány volt, a lövései erőtlenek.
kicsi_le Csanturia 4 Az első tíz perc után kivonta magát a játékból.
kicsi_fel Félidőben Jakolis 6. Életet lehelt a jobbszélbe, sokat volt játékban és helyzeteket teremtett.
Doré 5 A mezőnyben is próbálta tartani a labdát, így ritkán ért a kapu elé. Három helyzete így is volt, kettőt hárjtottak, egyet csúnyán mellé lőtt.  
kicsi_le Ivanovszki 5 Gólpasszal kezdett, egy jó lövéssel zárt, de köztük volt 50 percnyi üresjárat.
kicsi_felAz 59. perctől Costea 5. Lekötötte a védőket, de nem tudta átjátszani őket.
kicsi_le Guima 5 A gólnál sikeresen zavarta meg Matachét, mindig megjátszható volt, de semmi nem jött össze neki. Két perc alatt két ziccert puskázott el.  
kicsi_fel A 73. perctől Tiago Lopes 5. Elfutott, beadta, kivágták.