dore_cfrMerjen itt még valaki panaszkodni a kommentekben, hogy nincs csatára a Vasutasnak! Doré barátunk két pazar fejesgóllal mutatkozott be a Viitorul Axintele elleni kupameccsen, van itt kérem konkurencia, Tadé és Guima mesterek köthetik fel a gatyát.

Laci némi meglepetésre bennhagyott néhány alapembert is a Liga 3-as csapat otthonában, Márió és Larie végigjátszotta a meccset, Szusics és Camora pedig megosztozott a félidőkön. A kezdő felállás az elmúlt egy év legoffenzívebb tizenegye volt, vérbeli romboló nélkül a középpályán, az egyaránt inkább passzolni, mint szerelni tudó Christian és Petrucci komolyabb meccsen aligha lesz a együtt a csapatban. Talán ennek is köszönhető, hogy a Viitorul néhányszor átrohant a térfelünkön, de a tizenhatos előtt már elfogyott a tudomány, lődözni csak távolról tudtak. 

A CFR pedig lemásolta a két éve Berceni-ben játszott kupameccset, csak most hamarabb jöttek a gólok. Az erőfölény az első percektől kezdve egyértelmű volt, a test test elleni vagy fejpárbajokból mindig Vasutas jött ki győztesen, a beadások pedig háromszor megtalálták Doré fejét – ennyi pedig elég volt két gólhoz. KEG cimbora ugyan izgult egy kicsit, hogy D3 lesz a vége és akkor neki kell posztot írni, de Laci megszánta, és a végére lekapta a kongói centert.

A továbbjutás különösebb erőfeszítés nélkül meglett, a végén ugyan Christian háromszor is naggyá tette Răduţă kapust, de izgulnunk csak Felgueiras ápolásánál kellett, de abból se lett nagy baj. A meccs körítése viszont a tévén is jól átjött, igazi faluünnep lehetett ez a szerda Axintelében, szinte éreztük is miccs szagát 😀

axintele_cfr

Így játszotok ti

Felgueiras 7 Távoli lövésekkel és balról keményen belőtt labdákkal a vártnál jobban megdolgoztatták, de mindig labdára odaért.
kicsi_le Szusics 7 Átlagos teljesítmény mellé jár a bónuszpont a második gól előtti szenzációs előreívelésért.
kicsi_fel kicsi_sargalap Szünetben Camora 6. Megnyert meccsbe szállt be, nem erőltette meg magát, két szép beadása így is volt.
Larie 7 Rutinos, pontos, hibátlan védőmunka.
kicsi_sargalap Ene 6 A csapat legkeményebb embere volt, megdolgozott a sárgalapért.
Tiago Lopes 6 Egy-egy félidőt lehúzott mindkét szélen, jó felfutások mellett volt egy hajmeresztő hazaadása, amivel nagyon megfutatta Máriót.  
Petrucci 7 Szép bemutatkozás volt, bátor előretörésekkel, szép becsúszó szerelésekkel és az első félidőben három távoli lövéssel.
Christian 7 Többnyire ő szervezte a játékot, adott szögletből egy gólpasszt, az utolsó 20 percben pedig elkezdett lődözni is.  
kicsi_sargalap Jazvic 4 Még ezen a szinten is hasznavehetetlen volt, várhatóan egy időre kijátszotta magát a csapatból.
Ivanovszki 6 Főként Dorét próbálta megjátszani, a kaput csak szabadrúgásból célozta meg.
kicsi_le Păun 6 Bátran vállalkozott a balszélen, szinte a vonalról próbált gólt lőni, de elgurult a vonal előtt labda.
kicsi_fel Szünetben Costea 5. A zsúfolt védelem ellen nem sok esélye volt, hiányzik belőle a robbanékonyság.
kicsi_gol kicsi_gol kicsi_le Doré 8 Mezőnyben is csinált szép dolgokat, aztán a kapu előtt kíméletlen volt.
kicsi_fel A 73. perctől Jaime 6. Védekező középpályásnak jött be, de így is volt két helyzete, a fejese alig ment mellé.