A Főlegváron Deac 10 perc alatt visszahozta a csapatot a meccsbe, a Róla Elnevezett Stadionban 17 perc alatt két góllal vezettünk. Az a baj, hogy egyik fenti epizód végén sem fújták le azonnal a meccset.. Valami hiba van a kréta körül, amit sürgősen orvosolni kell.

Ha választani lehetett volna, hogy a legutóbbi két meccsen megszerezhető egy pontot melyiken tartsuk meg, nyilván mindenki a Főlegvárra szavaz. Ott viszont három gólt kaptunk, a Róla Elnevezett Stadionban pedig kettőt. Öt kapott gól két meccsen nagyon sok. Főleg, ha nem rúgtunk helyükbe mondjuk nyolcat. Ehhez viszont ejsze túl kevés a brazilunk, aztán meg ez úgysem a nyolcvanas évek immáron…

A védelemmel tényleg gond van, továbbá a Róla Elnevezett Stadionban kettő nullás vezetés, majd még inkább a Bordeianu ballépése által képezett szépítés után semmiképpen sem szabadott volna visszakapcsolni. Rondón gólja ugyan szépen ment be, nem rondán, de szerencsésen. Camorát valóban lelökte Budescu (ezt még Cristi Balaj is büntetőnek ítélte volna a Telekom sport stúdiójából), de európai kupaszereplésre készülő csapat az Astra elleni meccs után ne bírózzon. Királyian szólva: nem ilmodos.

Igen, Deac belőhette volna (egyszer neki is lehet rossz napja), Vinícius fejesének a hálóban lett volna a helye, illetve Burca igazán tehetett volna egy lépést Alibec felé, hogy ne éppen olyan könnyedén sirítse a második gólt Arla kapujába, de mosmá ez van. Suhinak suhi, de nem “durr bele”. Ráadásul nyolc napon belül kell gyógyulnia, mert dolog van.

Nincs mindennek vége, a küzdelem folytatódik, főleg, hogy ebben a pillanatban még mindig nem függünk más csapatok eredményeitől. DP felelőssége valóban nagy (visszafogta a csapatot kétgólos vezetés után és elherdálta el a biztosnak hitt győzelmet), és ezt valószínűleg ő is érzi. Minden bizonnyal a zsebén is, ami ebben a műfajban a szívnél némileg erősebb motivátor. No, ebben bízva morogjunk rájuk egy sort, aztán egy hét múlva újfent hajrá Fijjugh!