Nemcsak a főjuhász bizniszel mostanában a FC Botoşani-nal, hanem immár a CFR is. Ha már Moruţan nem jött össze (kérdés, akartuk-e valójában, vagy csak a moldvaiak próbálták ilyen hírekkel felverni az árát), elhoztuk Bordeianut, bár nem biztos, hogy szükségünk van rá. Főleg nem 200 ezer euróért.

A srác ugyanis egy klasszikus labdaszerző középpályás, akinek a támadójátéka minimális, ezen a poszton pedig ősszel Hoban volt az úr. Nagy kérdés az is, hogyan tud beilleszkedni egy új játékrendszerbe, miután eddig kizárólag csak 4-2-3-1-ben játszott, amely viszont teljesen hiányzik Pet Rescue elképzeléseiből. Még hosszú távon sem igazán tűnik jó befektetésnek, nemzetközi tapasztalata egyáltalán nincs.

Egyetlen érv szól a szerződtetése mellett, amely viszont már erősen összeesküvés-elmélet: gyengíteni azt a Botoşani-t, amelyet a klub vezetése bevallottan nem szeretne a play-offban látni. Túlságosan jóban vannak a nyájjal, amely viszont nagyon próbálja erősíteni őket: Moruţan is csak nyáron vált klubot, visszakapták Golofcát, és még Achimot is hozzájuk irányította a főjuhász. Nemhiába mondta a minap Gyula bá, hogy inkább jöjjön a Dinamo tavasszal is, mint a Botos Sanyi. 

MIHAI CĂTĂLIN BORDEIANU

Született: 1991 november 18., Flămânzi (Botoşani megye)
Államolgárság: román
Poszt: védekező középpályás
Nevelőegyesület: Ceahlăul Piatra Neamţ
2011–2017 FC Botoşani 90 meccs / 3 gól
2012–2014 FCM Dorohoi (kölcsönben)