Rég fordult elő, hogy a CFR zárja a fordulót, ráadásul a Liga 1 leggyengébb formában levő, tíz meccs óta nyeretlen csapata jön hétfő este 20.45-től a Fellegvárra. A Sepsi OSK számára egyelőre túl nagy kihívás az első osztály, nemcsak futballszakmai, hanem menedzseri és logisztikai szempontból is.

Lebecsülni persze nem szabad a háromszéki társaságot, főleg, hogy végre találtak egy tapasztalt edzőt, akivel a Medgyes ellen már jóval szervezettebb focit mutattak, de mégis egy góllövéssel hadilábon álló, nyomás alatt könnyen hibázó csapatot alkotnak. A hazai pálya hiánya egyre jobban érződik a játékukon, bár valószínűleg ezen a kiszállásukon lesz a legtöbb szurkolójuk, a nagyszámú székely egyetemistának köszönhetően.

Pet Rescue a Dinamo meccs elleni félidejében végre rájött, hogy szélsők nélkül nehéz széthúzni az ellenfél védelmét, Păun remélhetőleg marad a kezdőben, és előbb-utóbb Nouvier is tiszteséges játékidőt kap. Chiriţát éppen a múlt héten engedte el a CFR, nem nagy veszteség, még úgy sem, hogy éppen az aktuális ellenfélnél kötött ki. Nagy jövőt Szentgyörgyön se jósolunk neki, a Sepsi OSK ugyanis pont ezen a poszton áll talán a legjobban: Patrick Petre, Astafei, Fülöp, Huiban mind jobb és főleg tapasztaltabb játékos nála.

Ilyesféle kezdőkre számítunk:

CFR: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban – Deac, Culio, Djokovic, Păun – Omrani.
Sepsi OSK: Niczuly – Burlacu, Ursu, Damian, Grecu – Petrovikj, Thiaw – Fülöp, Herea, Petre – Nikolics.