Látszik, hogy már a jövő évi Bajnokok Ligájára gyúr a CFR, másképpen miért is játszana a Juventus ellen? Oké, csak egy jellegzetes balkáni hamisítvány, de akkor is egy Juventus jön vasárnap a Főlegvárra, lezárni az alapszakasz első felét. Ígérjük, hogy fogunk inni a kezdés előtt.

Sepsinek sem egy leányálom a Liga 1, de ezt a colentinai cartier-csapatot tényleg teljesen felkészületlenül érte a feljutás. Stadionjuk nincs, csapatuk se nagyon, az edzőváltásuk botrányos volt, az utóbbi hetekben pedig kizárólag csak azzal tudtak bekerülni a hírekbe, hogy a tulaj az edzőként látványosan megbukó Rădoinak árulja a csapatot. Remélhetőleg kiesnek, mire megkötik az üzletet, mert még egy FCSB-vazallusra nagyon nincs szüksége a román focinak.

Ennél könnyebb meccse idén már nincs a csapatnak, ezért is várjuk kíváncsian, milyen csapatot küld fel ellenük Pet Rescue? Főleg, hogy jön egy újabb válogatott szünet, pihentetni nem nagyon kell senkit. A belső védőknél az igazán meggyőző teljesítmény hiánya miatt senki sem tűnik biztos kezdőnek, a középpályán és centerposzton viszont a túlságosan is bő választék okán nem lehet tudni, ki is marad éppen ki. Baldét és Urko Verát mindenesetre szívesen megnéznénk egyszerre is a pályán, és erre ennél alkalmasabb meccs nem nagyon lesz.

Ilyesféle kezdőkre számítunk:

CFR: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Deac, Culio, Hoban, Djokovic, Nistor – Baldé.
Juventus: Stoian – Beţa, Benga, Wallace, Carabela – Bărbulescu, Mihăescu – Călinţaru, Sesar, Dzalamidze – Măzărache.