A mai naptól kezdve Camora lett a CFR leghosszabb ideje folyamatosan a keretben levő focistája, miután Pet Rescue és állandó jellegű tettestársai kirúgták Mincát. A klub szerint közös megegyezéssel távozik, a kapus szerint viszont maffiamódszerekkel távolították el a hat és fél évig a Főlegváron alkalmazásban levő játékost.

Mihai „Mişu” Mincă messze nem a legjobb kapusa volt a CFR-nek, hat és fél szezonja alatt egyszer sem számított első számú opciónak. Összesen 59 meccsen védett, amelyekből 48 a csődvédelem időszakára esett, előtte nem sok esélye volt Beto és Felgueiras mellett. A cédulás vonalkapusok prototípusa, nagy bravúrok mellett a nagy potyák is mindig benne voltak, talán ezért is kedveltem jobban a szürkébb, de megbízhatóbb Marcot.

Ha viszont igaz, amit a kirúgásáról állít, akkor nagyon ronda dolgok zajlanak a klub irodáiban. Ha vele aláíratták előre a dátum nélküli szerződésbontást, akkor alighanem mások felmondása is Pet Rescue és állandó jellegű tettestársai birtokában van. Akkor bárki és bármikor következmények nélkül kirúgható vagy a kirúgással zsarolható. Lehet akármilyen jó edző Pet Rescue, mocskos egy bandával együtt jött Kolozsvárra, és amikor egyszer lelépnek innen, másoknak kell majd eltakarítaniuk utánuk a szemetet. Ha még marad egyáltalán valami utánuk a szeméten kívül.

A klub közleménye az esetről pedig a pofátlanság csúcsa.