Még két hét, és vége a szezonnak. Három meccs van hátra, ebből kettő itthon, minden esély megvan egy éremre. Elméletileg még az aranyra is, de az már tényleg csak elméleti. Egy tartalékos, a kupában frissen pofára eső Craiova jön látogatóba vasárnap este, amely azonban minden gondja-baja ellenére a rájátszásban minden idegenbeli meccsén szerzett pontot.

Ennek a CSU-nak már nincs mit veszítenie. Március óta feltettek mindent egyetlen lapra, és egyelőre vesztésre állnak, bár a Voluntari ellen akár idegenben is behúzhatják a kupadöntőt. A stadionjuk lassabban épül a vártnál, az európai kupaszereplés pedig mindenképpen meglesz nekik, hála a mi papírjainkkal tökölődő csődbíróságnak.

Nekünk pedig marad a minél jobb helyezésért való küzdés. Nem árt megmutatni a régi-új tulajdonos(ok)nak, hogy van potenciál ebben a társaságban, és hát a tévés jogdíjakból befolyó összeg is emelkedhet még párszázezer euróval. A CFR kapcsán ugyan mindenki az újra fényessé váló jövőről beszél, kicsit megfeledkezve a jelenről, pedig a nyáron kialakuló jövőképet a hátralevő meccsek és a csapat szezonvégi helyezése is befolyásolja majd. Ehhez pedig első lépésként el kell kapni ezt a szeszélyes olténiai brigádot.  

Ilyesféle kezdőkre számítunk:

CFR: Marc – Tiago Lopes, Larie, Horj, Camora – Gomelt – Sorsa, Deac, Păun, Omrani – Bud. Sérültek: Chiriţă, Neagu.  
Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe, Briceag –, Zlatinszki, Screciu, Băluţă – Gustavo, Ivan, Bancu. Sérültek: Markovic, Burlacu, Popov. Eltiltva: Mateiu.